Rīta Panorāma

Festivāls bez distances "Var! Būt!"

Rīta Panorāma

ASV Kongresā izmeklē Kapitolja grautiņus

Dziedātāja Britnija Spīrsa tiesājas ar tēvu

Britnija Spīrsa ar jaunu advokātu sāk juridisku cīņu, lai pilnībā atbrīvotos no tēva aizgādnības

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Popzvaigznes Britnijas Spīrsas jaunais advokāts uzsācis juridisku cīņu, lai pilnībā atbrīvotu dziedātāju no tēva aizgādnības. 2008. gadā pieņemto lēmumu, kad viņa faktiski zaudēja kontroli pār savām finansēm un ikdienu, dziedātāja sauc par dzīvi postošu un cenšas to atcelt jau ilgāk nekā pusgadu.

Britnija Spīrsa arī paziņojusi, ka neuzstāsies tik ilgi, kamēr viņas tēvs kontrolēšot, ko viņa darot un runājot. Pēc ilgstošas cīņas Losandželosa tiesa ļāva Spīrsu pārstāvēt advokātam Metjū Rozengratam, kurš cenšas panākt viņas tēva Džeimsa Spīrsa aizbildniecības aizstāšanu ar profesionāla grāmatveža pakalpojumiem.

Pašlaik Džeimss Spīrss kontrolē meitas īpašumus un aktīvus vairāk nekā 57 miljonu dolāru vērtībā un turpina apgalvot, ka darbojas meitas interesēs.

Īpašo aizgādņa statusu viņas tēvam piešķīra pēc tam, kad Britnija Spīrsa pārdzīvoja ļoti publisku garīgās veselības krīzi.

Lai gan no īpašā juridiskā statusa viņas tēvs ir atteicies, viņš joprojām kontrolē faktiski visu viņas spožās karjeras laikā nopelnīto naudu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti