«Brit Floyd» atgriežas Rīgā ar īpašu veltījuma šovu albumam «The Wall»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Ikoniskās roka grupas “Pink Floyd” veltījuma šovs “Brit Floyd” atgriezīsies Latvijā 16. novembrī ar koncertu “Palladium Rīga” koncertzālē. Šis būs ļoti īpašs “Pink Floyd” veltījuma koncerts, svinot "Pink Floyd" albuma “The Wall”  40 gadu jubileju, norāda koncerta rīkotāji.

Viens no visu laiku pārdotākajiem un nozīmīgākajiem albumiem rokmūzikas vēsturē, “Pink Floyd” albums “The Wall” šogad svin 40 gadu jubileju. Īpaši šim notikumam projekts “Brit Floyd” ir sagatavojis vienu no saviem vērienīgākajiem un iespaidīgākajiem veltījuma koncertiem, kurā skanēs dziesmas gan no albuma “The Wall”, gan dziesmas no klasiskajiem albumiem “The Dark Side of the Moon”, “Wish You Were Here”, “Animals”, “The Division Bell” un daudziem citiem.

Projekts “Brit Floyd” tika izveidots 2011. gadā pēc Deimjana Darlingtona iniciatīvas, jo viņš “vienkārši uzskatīja, ka var izdarīt to labāk”, nekā savā iepriekšējā projektā – Austrālijas “Pink Floyd” šovā, pievēršot lielāku uzmanību šova detaļām, sākot no mūzikas līdz gaismām un vizuālajiem efektiem.

Atjaunojot “Pink Floyd” 1994. gada pēdējās “Division Bell” koncertturnejas mērogu un greznumu, “Brit Floyd” šovā iekļauj miljons dolāru vērtu gaismu šovu, milzīgu apaļu ekrānu, arku, projekcijas, lāzerus, kā arī piepūšamas butaforijas un teatrālismu.

“Brit Floyd” iepriekš viesojās Latvijā 2014. gadā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti