Rīta Panorāma

Vēlēs jauno EP priekšsēdētāju

Rīta Panorāma

"Augsim muzejā!" jauna izglītības platforma

LTV konkursa "Supernova" pusfinālā "Bermudu divstūris"

«Bermudu divstūris» startē «Supernovā» ar «pašu sliktāko dziesmu Eirovīzijas vēsturē»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Grupa "Bermudu divstūris" smej, ka sarakstījuši pašu sliktāko dziesmu Eirovīzijas vēsturē, jo tās nosaukums ir "Bad" (slikts – no angļu valodas). Kā mūziķi atklāja LTV raidījumā "Rīta Panorāma", dziesma ir par mīlestības reibinošo spēku: "Viņa spēj tevi pacelt, viņa spēj tevi nogāzt, viņa spēj visu. Mīlestība ir pati svarīgākā lieta visā dzīvē."

Apvienību veido brālēni – Biceps un Triceps, kuriem Eirovīzija neesot sveša, jo abi esot kārtīgi "dīvāna sēdētāji". Viņi ir pārliecināti, ka Latvijai labākie panākumi konkursā ir gaidāmi šogad. Mūziķi atklāja, ka plāno pārsteigt ar priekšnesumu: "Viņi [skatītāji] gaidīs, ka mēs taisīsim nenormālu ballīti. [..] Un to mēs arī tieši nedarīsim. A varbūt tomēr darīsim." Abi uzsver, ka galvenais ir dziesma, bet par to viņiem šaubu nav. 

Vaicāti par bailēm no konkurentiem, Biceps un Triceps ir pārliecināti: "Mums palīdz tā apziņa, ka mēs apzināmies savu vērtību."

Mūziķi arī atklāja, ka šogad "Bermudu divstūrim" gaidāms albums un arī koncerttūre.

Grupai "Bermudu divstūris", kuru veido divi brālēni – Biceps un Triceps, bija apnikušas mūsdienu dziesmas uz četriem akordiem, tāpēc pirms desmit gadiem viņi nolēma iet tālāk – rakstīt dziesmas uz viena akorda. Brālēnus uz koncertiem pavada rajona bračkas – Snickers, Lee, Saldais un bungu pavēlnieks Vicītis. 2014. gada oktobrī grupa izdeva savu pirmo albumu "Ballējam neguļam", par kuru ieguva mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta mikrofons 2014" kategorijā "Labākais deju mūzikas albums". "Bermudu divstūris" klajā laidis 16 singlus un neskaitāmas ballīšu dziesmas.

Dalībai Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova 2022" pusfinālā izvēlēti 17 dalībnieki, kuri 5. februārī televīzijas tiešraidē sacentīsies par iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti