Rīta Panorāma

Ar debijas albumu sevi piesaka jaunā dziedātāja Būū

Rīta Panorāma

Budžets 2022

Izsola leģendāru rokmūziķu piemiņas lietas

ASV izsola leģendāru rokmūziķu piemiņas lietas – to vidū Kleptona ģitāra un Džeksona jaka

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Nedēļas nogalē Amerikas Savienotajās Valstīs (ASV), Ņujorkā, notika slavenu rokmūziķu piemiņas lietu izsole. Faniem un kolekcionāriem piedāvāja apmēram 900 lietas, kas piederējušas Elvisam Preslijam, Maiklam Džeksonam, Ērikam Kleptonam, grupai "Nirvana" un citām šī mūzikas žanra leģendām.

Kompānijas "Juliens" pārstāvji informē, ka izsole "Rokenrola ikonas un elki" notika "Hard Rock" kafejnīcā, bet interesenti tajā varēja piedalīties arī ar tīmekļa vietnes starpniecību. Izsoles rezultāti vēl nav publiskoti, bet eksperti iepriekš kā iespējamos vērtīgākos priekšmetus minēja Ērika Kleptona un Deivida Gilmora ģitāras, "Led Zeppelin" solista Roberta Plānta ar roku rakstītus dziesmas "Kashmir" vārdus, Kurta Kobeina sastādītu koncertu sarakstu un jaku, ko Maikls Džeksons izmantoja videoklipā "They Don't Care About Us".

Eksperti uzsvēra, ka Covid-19 pandēmija ietekmējusi cilvēkus un tie vēlas tērēt naudu savam priekam. Ir arī kolekcionāri, kas šādu pirkumu uzskata par veiksmīgu investīciju, kas nākotnē nezaudēs vērtību. Savukārt interesentiem, kuru finanšu iespējas ir ierobežotas, tas ir kārtējais pasākums, kas ļauj atcerēties savus elkus un mūziķus, kas izveidoja šo žanru. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti