Ar koncertu un komiķu šovu atklās jaunu interaktīvu tiešsaistes pasākumu vietni

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

17. aprīlī pulksten 21.00 noritēs Latvijā jaunizveidotās interaktīvās tiešsaistes pasākumu platformas Powerplace.lv pirmais ēters. Skatītāji varēs piedzīvot koncertu ar grupu “Dziļi violets” un Nauri Brikmani, “The Willows' band” un Aiju Vītoliņu, apmeklēt bāra “Herbārijs” līdzdibinātāja Arvja Zēmaņa meistarklasi, noklausīties stāvizrāžu komiķu priekšnesumus, un daudz ko citu, medijus informē organizatori.

Pirmā Powerplace.lv tiešraide būs pieejama bez maksas un ilgs divas stundas.

Powerplace.lv ir jauna tiešsaistes pasākumu platforma, kurā tiek apvienoti izklaides un radošo profesiju pārstāvji, piedāvājot skatītājiem plašu tiešraižu spektru par dažādiem tematiem. Organizatori atzīmē, ka jaunās platformas īpatnība ir interaktivitāte – skatītāji var pārslēgties starp tematiskajām tiešraidēm un komunicēt ar tiešraides dalībniekiem un viesiem teksta un video čatos.

Pirmo ēteru viesi būs Latvijas izklaides industrijas pārstāvji: vadītāji Aivis Ceriņš un Ēriks Palkavnieks, “Rīga Stand Up” pārstāvji, “The Willows' band” mūziķi kopā ar Aiju Vītoliņu, Nauris Brikmanis un grupa “Dziļi violets”, dīdžejošanas mākslas pārstāvji Jānis Chi Chi Chilayz, DJ Aspirin, DJ Rise, un citi.

“Izklaides industrijā ir nepieciešams kontakts ar auditoriju, kas karantīnas laikā ir izolēta,” stāsta uzņēmuma “Shine Event” dibinātājs Nikita Viderkers. “Tā dzimusi ideja izveidot interaktīvu platformu, kurā viesi var ne tikai skatīties koncerta tiešraidi, bet arī piedalīties dažādos izklaidējošos pasākumos, komunicēt ar māksliniekiem un patīkami pavadīt laiku. “Powerplace.lv” ir nekomerciāls projekts, kas radīts, lai atbalstītu industriju, apvienotu izklaides pakalpojumu tirgu un veidotu pozitīvu attieksmi, lai palīdzētu pārvarēt šo situāciju, kas tik ļoti iespaido uzņēmējdarbību.” 

"Iesaistīt vērotāju, uzaicinot viņu piedalīties notikumā ar dažādu digitālo instrumentu palīdzību, tuvāko mēnešu laikā būs visnozīmīgākais uzdevums komunikācijas un izklaides jomās," stāsta “Tribe Riga” radošo risinājumu aģentūras pārstāvji. "Īstā unikalitāte slēpjas cilvēka iesaistīšanā jaunu izklaides platformu tapšanā: ļaut piedalīties notikumā, piedāvāt iespēju ietekmēt un izvēlēties – justies līdzautoram."

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti