Rīta Panorāma

JRT pie dzemdību nama pirmizrāde ar intrigu- "Marķīze de Sada"

Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Annu Kononovu

LTV sāk jauno sezonu!

Ar īpašu dziesmu «Izgaismots» LTV sāk jauno sezonu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

 

Latvijas Televīzija (LTV) 1.septembrī jauno sezonu sāk ar kopdziesmu "Izgaismots" un LTV1 kanāla jaunu vizuālo noformējumu, informēja LTV.

“Mūziķu Māras Upmanes-Holšteines (grupa “Astro'n'out”), Arņa Račinska (grupa “Laika Suns”) un Makree (Mārtiņš Makreckis) speciāli LTV radītā dziesma "Izgaismots" raksturo mūs - radīsim stāstus savām rokām, būsim kā straumi virzošs spēks, runāsim, kad citi klusēs, rādīsim, kad kāds slēps, un ar neizsīkstošu spēku dosimies uz priekšu.”

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Latvijas Televīzijai jaunā sezona ritēs valsts simtgades notikumu zīmē. Plānotas reportāžas no valsts svētku notikumiem Rīgā, Latvijas pilsētās un novados, tiks rādītas jaunas dokumentālās filmas, kas veltītas nozīmīgiem cilvēkiem mūsu valstī. Jaunajā sezonā LTV ekrānos pirmizrādes piedzīvos filmas par operdziedzātāju Marinu Rebeku, eksprezidenti Vairu Vīķi-Freibergu, operdziedātāju Elīnu Garanču un latviešu dzīvi Eslingenā.

Norit darbs pie filmas par leģendāro estrādes dziedātāju Noru Bumbieri, filma būs redzama pavasarī. Būs jauns raidījums par kino, kurā tiks veidots materiāls par filmām, kas top programmā "Latvijas filmas Latvijas simtgadei".

Nākamā gada nogalē pirmizrādi piedzīvos Latvijas simtgadei veltīts seriāls "Sarkanais mežs". Tas būs uz patiesiem notikumiem balstīta drāma par nacionālās pretošanās kustību Latvijā pēc padomju okupācijas, seriāla darbībai risinoties vairāku gadu desmitu garumā.

Ar LTV palīdzību Dziesmusvētku sajūta būs izbaudāma jebkurā Latvijas nostūrī. Latvijas Televīzija atkal būs Dziesmusvētku televīzija!

Starptautiskajā mērogā nākamais gads iezīmēsies ar diviem lielākajiem pasaules sporta forumiem - ziemas olimpiskajām spēlēm Dienvidkorejā, kā arī Pasaules kausa izcīņu futbolā Krievijā. LTV būs klāt tiešraidēs un sacensību ierakstos, analizēs rezultātus studijā, diskutēs ar ekspertiem, tvers sportistu, treneru un līdzjutēju emocijas. Daudziem "saldais ēdiens" būs pasaules čempionāts hokejā, ko pēc daudzu gadu pārtraukuma atkal pārraidīs LTV.

Latvijas Televīzijas Ziņu dienestam nākamais gads ir zīmīgs ar to, ka "Panorāma", kas ir senākā informatīvā programma Latvijā, svinēs 60 gadu jubileju. Īpašu uzmanību veltīs nozīmīgākajiem jautājumiem ekonomikas, izglītības, nodokļu politikas, sociālajā un citās jomās. Turpināsies eksperimenti, testi, slēptā filmēšana un fikcijas, dažādas problēmas izgaismojot raidījumos "De facto", "Viens pret vienu", "Tieša runa", "Aizliegtais paņēmiens", “Pasaules panorāma” un krievu satura redakcijas veidotajos raidījumos.

Jaunā sezona skatītājus pārsteigs ar jauniem raidījumiem: "Daudz laimes, jubilār!", "Dzirdi balsis ar Kārli Kazāku" un "Ziemeļu puse". Rudens sezonā būs izklaides šovs, kas iepriecinās skatītājus.

Ar jauno sezonu ēterā atgriezīsies iemīļotie raidījumi - "Veiksme, intuīcija, prāts", "Gudrs, vēl gudrāks", "Ķepa uz sirds", "Sporta studija", “Vides fakti”, “4.studija”, "Adreses", "Latvijas sirdsdziesma", "Kas te, es te", "700 pasaules brīnumi, "Ielas garumā", "Aculiecinieks", "Es savai zemītei", "Sajūti Latgali", "Cita puse", "Saknes debesīs" un citi. Gardēži novērtēs raidījumus "Es mīlu ēdienu" ar Ilzi Jurkāni un "Sirmais. Kulta ēdieni" jauno sezonu. Jauno sezonu jau uzsākuši raidījumi "Vides fakti" un "4.studija". Ēterā būs arī iemīļotie kultūras raidījumi - "Kultūršoks", "100 g kultūras personība", "Nacionālie dārgumi. 100 g kultūras". Šajā rudenī Latvijas Televīzijas projekts "Teātris.zip" ierakstīs 26 labākās izrādes dažādos Latvijas teātros - Rīgā, Valmierā, Daugavpilī, Liepājā. No tām vismaz septiņas būs bērniem domātas izrādes.

LTV būs arī klāt kinofestivālā "Lielais Kristaps" un "Spēlmaņu nakts", priecāsies par mazajiem censoņiem konkursā “Balss pavēlnieks”, atspoguļos labdarības kampaņu "Dod pieci!", liks lustēties Vecgada šovā, skaitīs dienas līdz olimpiskajām spēlēm un baudīs muzikālus priekšnesumus konkursā "Supernova".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti