Rīta Panorāma

Telefonintervija ar AS "Sadales tīkls" pārstāvi Alīnu Kozlovsku

Rīta Panorāma

Intervija ar Valmieras Mūzikas skolas direktori Inesi Sudrabu

LTV konkursa "Supernova" pusfināliste Aminata

Aminatas šī gada «Supernovas» dziesma – kā turpinājums viņas Eirovīzijas hitam

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Dziedātāja Aminata šī gada konkursa "Supernova" pusfinālā iekļuvusi ar pašas sacerēto dziesmu "I’m Letting You Go". Kā mūziķe atklāja LTV raidījumā "Rīta Panorāma", jaunais skaņdarbs turpina un savā ziņā arī noslēdz to tēmu, kas iesākta darbā "Love Injected" – Aminatas dziesmā, kas viņai atnesa sesto vietu Eirovīzijas dziesmu konkursā.

"Gan iepriekšējā Eirovīzijas dziesma "Love Injected", gan šī gada dziesma "I’m Letting You Go" ir par vienu un to pašu tēmu, bet ja "Love Injected" bija sākums, tad "I’m Letting You Go" būtu tā kā noslēgums," pastāstīja dziedātāja.

"Bet man gribētos, lai cilvēki neuztver šo dziesmu tikai kā mīlas dziesmu, jo laist vaļā var arī kompleksus, aizspriedumus, bailes. Es domāju, ka katram cilvēkam ir kāda sava lieta, ko laist vaļā."

Aminata pārstāvēja Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā 2015. gadā, iegūstot 6. vietu finālā ar pašsacerēto dziesmu "Love Injected". Viņa ir arī autore dziesmai "Heartbeat", kas Eirovīzijas finālā 2016. gadā ieguva 15. vietu. Aminata izdevusi trīs studijas albumus –"Inner Voice", "Red Moon", "Maiga vara" – un 18 singlus. 2020. gadā viņa parakstīja līgumu un uzsāka sadarbību ar ierakstu kompāniju "Universal Music Latvia".

Dalībai Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova 2022" pusfinālā izvēlēti 16 dalībnieki, kuri 5. februārī televīzijas tiešraidē sacentīsies par iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā. Vēl vienu pusfinālistu no 10. līdz 14. janvārim interneta balsojumā būs iespēja izvēlēties skatītājiem.

Komentējot pusfinālistu sarakstu, Aminata uzsvēra: "Ļoti spēcīga konkurence šogad."

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti