Alekss Silvers «Supernovā» uzstāsies ar Aminatas sarakstītu dziesmu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Šogad ar dziesmu "Fireworks" konkursā atgriežas dziedātājs Alekss Silvers, kurš pirmo reizi startēja "Supernovas" pirmajā sezonā duetā ar dziedātāju Liera Štein. Viņš uzstāsies "Supernovas" pirmajā pusfinālā 26. janvārī.

"Supernova" 1.pusfināls

Pusfinālā startēja astoņi dalībnieki:

Viņš ir TV projekta "BBMV/Best Baltics Music Videos" 2014. gada uzvarētājs. 2016 gada saņēmis prēmiju kā "Labākais Baltijas Duets" mūzikas balvā "TONNA AWARDS". 2017. gadā Alekss Silvers piedalījās konkursā "Jaunais Vilnis" un iekļuva Itālijas TV šova "The Coach" pusfinālā, bet 2018. gadā pārstāvēja Latviju konkursā "SLAVIANSKY BAZAAR". Dziedātāja balsi klausītāji būs dzirdējuši radio EHR kā ētera balsi, bet viņa dzīves stila, modes apskatus un intervijas lasījuši blogā "Real Me", kuram Alekss Silvers bija galvenais redaktors.

"Dziesma "Fireworks" skar vienlaicīgi mīlestības un naida tēmu, radot dažādu emociju dzirksteles. Kad tevi pamet mīļotais cilvēks un tu paliec viens ar savām sajūtām, gaidot mirkli, kad radīsies vieta jaunai mīlestībai. Tā atnāk, bet tu atkal baidies no iespējamām sāpēm un ciešanām. Tomēr tu pārvari bailes un atkal esi gatavs jaunām salūta dzirkstīm un sajūtām sirdī.

Uz skatuves notiks dialogs starp dziesmas izpildītāju un dejotāju – sākot ar jūtu izveidošanos un pacēlumu līdz pat attiecību sabrukumam, " atklāj Alekss Silvers.

"Pēc piedalīšanās "SLAVIANSKY BAZAAR" sapratu, ka vēlos piedalīties konkursā, kurš ir vēl spēcīgāks, un Latvijā, protams, tas ir konkurss "Supernova". Ilgi domāju par dziesmu, pat sāku to rakstīt pats, bet tad man radās ideja uzrunāt cilvēku, kurš ļoti labi zina, kas ir Eirovīzija, un ļoti labi saprot mūzikas industriju – zina skaņu, formu, aktuālos trendus un citus vajadzīgos komponentus. Un es vienkārši pajautāju Aminatai – varbūt mēs varam pastrādāt kopā? Tā arī viss sākas, un re – "Fireworks" gatavs!" stāsta mūziķis.

Dziesmas "Fireworks" autore ir Aminata Savadogo, bet producents – Kaspars Ansons. Abi sevi ir pierādījuši kā vienu no veiksmīgākajiem tandēmiem mūsdienu Latvijas populārajā mūzikā.

2015. gadā Aminata ar dziesmu "Love Injected" pārstāvēja Latviju Eirovīzijā, iegūstot 6. vietu finālā. Dziesma guva komerciāli ievērojamus, starptautiskus panākumus, un dziedātājas talantu atzinīgi novērtēja klausītāji visā pasaulē. 2016. gadā Aminatas sarakstīto dziesmu "Heartbeat" Eirovīzijas finālā izpildīja Justs, iegūstot 15. vietu. Abu dziesmu producents – Kaspars Ansons.

Mūziķim var sekot: 

Dziesmas "Fireworks" vārdi: 

(A. Savadogo, A. Savagodo)

Verse1
Lying in my bed in silence
Know you`re gonna call tonight
Thinking of the consequences
Asking why?
Wonder if I think about you?
Want to know if I still care?
You’re the one who wants it over
But we’re here

Pre-chorus:
This love`s incomplete
It never will be
But it helps me to breathe
All I care for…

Chorus:
Tonight, you make me feel the fireworks
Tonight, we gonna let this fire burn
Fire burn, fire burn
Let this fire burn..

Verse 2
Look into my eyes and tell me
Who you really wanna be?
Enemies or friends, or lovers?
Who are we?
Said you’re staying with another
But you’re always coming back
Tired of being undercover
Losing track

Pre-chorus:
This love`s incomplete
It never will be
But it helps me to breathe
All I care for…

Middle :
This isn`t right
But stay for tonight
Out of sight
Holding me tight

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti