Aleksandrs Vasiļjevs aicina uz šovu par leģendārām stila ikonām

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

28. septembrī Daugavpils Kultūras pilī un 29. septembrī Rīgas Kongresu namā notiks slavenā modes vēsturnieka, kostīmu mākslinieka, scenogrāfa, kolekcionāra, televīzijas raidījumu vadītāja, vairāk nekā 30 grāmatu autora Aleksandra Vasiļjeva lekcija un teatralizēts šovs “Modes alķīmija. Stila ikonas”, informē mārketinga aģentūra “PR līnija”.

Latvijas skatītājiem būs unikāla iespēja ne tikai uzzināt Odrijas Hepbernas, Greisas Kellijas un Merilinas Monro elegances noslēpumus, bet arī nokļūt dizaineru skatēs, redzēt radošo iestudējumu un neatkārtojamo horeogrāfiju, kuru īpaši šim projektam radījusi Lietuvas baletmeistare, režisore Leokādija Dabužinskaite.

“Šovā pilnīgi viss ir veltīts šīm tēmām: mūzika, dejas un video. Horeogrāfija būs moderna – dejotāji ar saviem modernā stila priekšnesumiem uz skatuves atklās lekcijas tēmas un atklās dizaineru skates. Mūsu komandas uzdevums bija artistiski un gaumīgi ietērpt mūzikā un kustībās to, ko skatītājiem stāstīs Maestro,” pastāstīja Dabužinskaite.

Šova laikā skatītāji redzēs Latvijas dizaineru Natālijas Jansones, Svetlanas Kairovas (Selina Keer TM), Daigas Latkovskas (modes nams “Tēma”) un Patrīcijas Mihaiļukas (PM Looks) 2019./2020. gada rudens/ziemas sezonas kolekcijas.

“Man piedalīšanās Aleksandra Vasiļjeva šovā ir neizsakāms prieks. Tieši viņš ir “Alķīmijas” svarīgākais elements, tās galvenais burvis,” atklāj Natālija Jansone.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti