Rīta Panorāma

Anglijā vakcinācija pret Covid-19 notiks visu diennakti

Rīta Panorāma

Darba tiesības pandēmijas laikā: dīkstāves atbalsts

Toms Henkss vadīs Baidena inaugurācijas TV raidījumu

Aktieris Toms Henkss vadīs Džo Baidena inaugurācijas TV raidījumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Jaunievēlētā Amerikas Savienoto Valstu (ASV) prezidenta Džo Baidena inaugurācijai veltīto televīzijas raidījumu 20. janvārī vadīs pazīstamais amerikāņu kinoaktieris Toms Henkss. Šovā piedalīsies arī daudzi slaveni mūziķi. 

Gaidāmajai televīzijas programmai pievērsta īpaša uzmanība, jo Covid-19 pandēmijas dēļ nav paredzētas plašas klātienes inaugurācijas svinības. Henksa vadītās pārraides garums būs 90 minūtes, to pārraidīs lielākie ASV televīzijas kanāli, un to tiešsaistē varēs vērot daudzās tīmekļa vietnēs, tai skatā “YouTube”, “Facebook” un “Twitter”.

Nepārsteidz, ka pārraidē muzikālos priekšnesumus sniegs daudzas zvaigznes, tai skaitā Džons Bon Džovi, Džastins Timberleiks un Demija Lovato. Daudzi mūzikas industrijas pārstāvji priekšvēlēšanu kampaņas laikā aktīvi atbalstīja demokrātu kandidātu, un arī iepriekšējā šīs partijas prezidenta Baraka Obamas inaugurācijas ceremonijā piedalījās zvaigznes Areta Franklina un Bejonse.

Baidena inaugurācijas svinībās tikšot arī godināti “Amerikas varoņi”, tai skaitā mediķi, kas cīnās ar Covid-19 pandēmiju. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti