Aizņemta vasara ne tikai futbolistiem, bet arī viņu frizierim

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Vai futbolistu veiksme var slēpties frizūrā? Iespējams. Tā uzskata futbola zvaigžņu frizieris Ahmeds Alsanavi no Lielbritānijas. Viņš apkalpojis gan “Chelsea”, gan “Manchester United” zvaigznes.

Šī vasara kādam frizierim ir ļoti aizņemta – Ahmedam no Londonas nākas apkalpot daudzas futbola zvaigznes. Pirms pieciem gadiem viņš sāka strādāt ar “Chelsea” jauniešu komandu, bet tad savā karjerā viņš uzkāpa arī līdz Premjerlīgai. Drīz viņam zvanīja “Manchester United” zvaigznes, to skaitā Francijas izlases pussargs Pols Pogbā. Gvinejiešu izcelsmes futbolists ir zināms ar ekstravagantiem matu griezumiem.

“Vienu dienu viņš teica: “Klausies, visi komandas biedri grib matu griezumu. Tas bija traki, es griezu matus 14 cilvēkiem. Man pēc tam sāpēja acis,” stāsta Alsanavi.

Pogbā tik ļoti patīk, kā viņš strādā, ka apmaksāja viņa lidojumu arī uz pasaules čempionātu Maskavā.

Šobrīd modē esot pakāpenisks griezums. Viņš esot pārliecinājis citu Francijas izlases futbolistu Kilianu Mbapē nogriezt šādi matus, jokojot, ka tas viņam palīdzēs skriet ātrāk. “Tas ir dīvaini, es gribu, lai Anglija uzvar, bet tad, kad redzu franču futbolistus ar saviem matu griezumiem, gribu, lai arī viņiem veicas,” norāda Alsanavi.

Ahmeds frizieru skolā nav gājis, bet arodu apguva pats. Viņš uzskata, ka viņa veiksmes atslēga ir sociālajos tīklos ievietotie darbi, kas kalpo kā laba reklāma.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti