Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Saeimas priekšsēdētāju (AS) Edvardu Smiltēnu

Rīta Panorāma

Rīta Panorāma

Supernovas pusfināliste - Adriana Miglāne ar dziesmu "Like I Wanna"

Adriana Miglāne ar savu «Supernovas» dziesmu vēlas iedvesmot

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Adrianas Miglānes konkursa dziesma "Like I Wanna" tapusi tieši "Supernovai". Adrianai galvenais bija, lai dziesma cilvēkus iedvesmo, raidījumā "Rīta Panorāma" skaidroja dziedātāja.

Rakstot dziesmu, autori vadījušies pēc Adrianas vēlmēm, īpaši neņemot vērā priekšstatus par to, kādai jābūt Eirovīzijas dziesmai, taču par to, vai dziesma ir piemērota, lai pārstāvētu Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, lems žūrija un skatītāji.

Adriana teic, ka ir dziedātāja, māmiņa un vienkārši cilvēks, kuram patīk iedvesmot citus cilvēkus. Viņa dzied kopš trīs gadu vecuma, profesionāli sevi pierādījusi vairākos konkursos – ieguvusi 3. vietu Latvijas "X Faktors" pirmajā sezonā un bijusi fināliste konkursā "Lietuvas balsis 2019".

"Supernovas" pusfināls notiks 4. februārī pulksten 21.10 LTV1 un REplay.lv. 

"Supernovu" arī šogad vadīs Ketija Šēnberga un Lauris Reiniks. Pusfinālā skatītājiem būs iespēja iepazīt dalībniekus un tiešraidē pirmoreiz novērtēt dziesmu izpildījumu, savukārt finālā – izvēlēties konkursa uzvarētāju. Gan pusfinālā, gan finālā vienlīdz nozīmīga būs skatītāju un žūrijas loma – labākie tiks noteikti skatītāju zvanu un īsziņu balsojuma un žūrijas balsojuma kopvērtējumā. Visas pusfināla dziesmas vienkopus klausāmas konkursa mājaslapā.

Latvijas Televīzijas autoru un dziesmu izpildītāju konkursa "Supernova" uzvarētājs iegūs iespēju maijā pārstāvēt Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Lielbritānijā. Eirovīzijas finālā 2022. gada 14. maijā uzvarēja Ukrainas pārstāvji "Kalush Orchestra" ar dziesmu "Стефанія", tomēr Eiropas Raidsabiedrību savienība (EBU) lēma 2023. gada konkursa rīkošanu Ukrainas vārdā uzticēt Lielbritānijai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti