VIDEO: Vecrīgu iešūpo «Sudden Lights» dziesmas «Aijā» akustiskā versija

Gatavojoties izlidošanai uz starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu Liverpūlē, grupa "Sudden Lights" izdod dziesmas "Aijā" akustisko versiju, kuras videoklips uzņemts pašā Vecrīgas sirdī.

Jau sestdien, 29. aprīlī, grupa dosies uz Liverpūli, lai 9. maijā pārstāvētu Latviju Eirovīzijā.

Mūziķi skaidro: "Jāņa sēta ir vieta, kur sākas Rīgas dvēseliskākā un romantiskākā daļa. Tā ir arī viena no mūsu iecienītākajām vietām Rīgā. Tāpēc tā tika izvēlēta kā vieta, kur veidot šo videoklipu."

Grupa "Sudden Lights" kopš uzvaras "Supernovā" viesojusies Moldovas nacionālajā Eirovīzijas atlasē un piecos Eirovīzijas promo pasākumos: Barselonā, Varšavā, Telavivā, Madridē un Amsterdamā, kur prezentēja savu dziesmu un sniedza intervijas dažādiem medijiem.

Par piedzīvoto stāsta grupas ģitārists Kārlis Matīss Zitmanis: "Visos braucienos saņēmām milzīgu skatītāju mīlestību. Tā bija neaprakstāma sajūta – dzirdēt, kā klausītāju tūkstoši dzied līdzi mūsu dziesmai. Cilvēki mūs atpazina uz ielas, teica atzinīgus vārdus. Jūtamies patīkami pacilāti un ar nepacietību gaidām mirkli, kad nokļūsim uz Eirovīzijas lielās skatuves!"

Grupa ir pateicīga visai komandai, kas ir ieguldījusi neatlaidīgu darbu priekšnesuma sagatavošanā un plānošanā. Tāpat neatsverams ir atbalstītāju ieguldījums.

Dziesma "Aijā" tiek atskaņota Eiropas radiostacijās, kas paver iespējas arī turpmākai "Sudden Lights" darbībai. Vasarā grupa uzstāsies festivālos Latvijā, Igaunijā, Lietuvā un Vācijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti