Rīta Panorāma

Vācijas ekonomika nonākusi recesijā

Rīta Panorāma

Krievija izvietos Baltkrievijā kodolieročus

"ABBA" nākamgad neuzstāsies "Eirovīzijas" finālā Zviedrijā

Grupas «ABBA» mūziķi nevēlas nākamgad uzstāties «Eirovīzijā» Zviedrijā

Leģendārās zviedru grupas "ABBA" dalībnieki Bjerns Ulveuss un Benijs Andersons sarunā ar britu raidorganizāciju BBC nolieguši iespēju uzstāties "Eirovīzijas" fināla pasākumā savā dzimtenē 2024. gadā. Šāda iespēja tiek apspriesta, jo nākamgad apritēs 50 gadi kopš mūziķu uzvaras šajā dziesmu konkursā.

Ekskluzīvu interviju britu raidorganizācijas BBC programmai "Newsnight" Bjerns Ulveuss un Benijs Andersons sniedza no savas studijas Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā. To ievadīja slavenās dziesmas "Money, Money, Money" motīvs, ko Benijs nospēlēja uz klavierēm.

Vēlāk, atbildot uz žurnālista jautājumu, viņš uzsvēra, ka nekādā gadījumā nevēlas uzstāties pasākumā. Ja viņš nevēlas, tad arī citi nepiedalīšoties, jo tāds esot grupas princips. Savukārt Bjerns piemetināja, ka ir iespēja atzīmēt panākuma 50. gadu jubileju, neuzkāpjot uz skatuves.

Atsaucīgāki mūziķi bija, runājot par virtuālo šovu "ABBA Voyage", kas esot māksliniecisks panākums. Nākotnē to varētu parādīt arī Ziemeļamerikā un Āzijā, un varbūt Austrālijā, bet konkrēts lēmums nav pieņemts.

2024. gadā "Eirovīzijas" fināls notiks Zviedrijā, jo šā gada konkursā uzvarēja šīs valsts pārstāve Loreen.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti