Latvijas delegācija Eirovīzijā – kas viņi ir? Grupas sociālo mediju menedžere Sintija Leimane

Turpinām iepazīstināt ar katru no Latvijas delegācijas pārstāvjiem Eirovīzijā, kuri strādā, lai Latvija un grupa "Sudden Lights" veiksmīgi parādītu sevi uz lielās skatuves. Šoreiz saruna ar grupas sociālo mediju menedžeri Sintiju Leimani.

Sintija veido saturu, atbild uz sekotāju jautājumiem un komentāriem. Sociālie mediji mūsdienās ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa. Tā ir arī liela panākumu atslēga, lai sasniegtu auditoriju un parādītu delegācijas un grupas aizkulises. Tas ir labs veids, kā sekotāji var tuvāk iepazīt mūziķus.

"Es cenšos parādīt tādus, kādi viņi ir, – vienkārši, enerģiski, talantīgi vīrieši," par "Sudden Lights" saka Sintija.

Pēc Sintijas domām, šobrīd sociālajos medijos pietrūkst patiesuma – kāds ir reāls cilvēks, ko viņš dara. Puiši ir ļoti atvērti radošumam. Kopā ar Sintiju izdomā interesantu pieeju, kā uzrunāt auditoriju, apmainās ar idejām un cenšas tās realizēt. Var teikt, ka viņiem sadarbojoties izdodas panākt savus mērķus.

Analizējot komentārus, secināms, ka ārzemju sekotāji ir daudz atbalstošāki. Raksta patīkamus vārdus, sūta sveicienus un jūt līdzi. Savukārt pašmāju sabiedrības attieksme internetā ir vairāk negatīva un nepatīkama.

Eirovīzija 2023 – dalībnieki

Vairāk

KONTEKSTS:

2023. gadā Eirovīzijas dziesmu konkurss notiks Liverpūlē, Lielbritānijā. Latviju konkursā pārstāvēs grupa "Sudden Lights" ar dziesmu "Aijā".

2022. gadā konkursā uzvarēja Ukrainas pārstāvji "Kalush Orchestra" ar dziesmu "Стефанія", tomēr Eiropas Raidsabiedrību savienība (EBU) lēma 2023. gada konkursa rīkošanu Ukrainas vārdā uzticēt Lielbritānijai.

Latvijas pārstāvji konkursā uzstāsies pirmajā pusfinālā 9. maijā, kur piedalīsies arī Norvēģija, Malta, Serbija, Portugāle, Īrija, Horvātija, Šveice, Izraēla, Moldova, Zviedrija, Azerbaidžāna, Čehija, Nīderlande un Somija. Eirovīzijas otrais pusfināls notiks 11. maijā un tajā piedalīsies Armēnija, Beļģija, Kipra, Dānija, Igaunija, Grieķija, Islande, Rumānija, Albānija, Austrālija, Austrija, Gruzija, Lietuva, Polija, Sanmarīno un Slovēnija.

Konkursa fināls notiks 13. maijā.

Grupas "Sudden Lights" sastāvā ir Andrejs Reinis Zitmanis (vokāls), Kārlis Matīss Zitmanis (ģitāra), Mārtiņš Matīss Zemītis (sitaminstrumenti) un Kārlis Vārtiņš (basģitāra).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti