Panorāma

Ukrainas amatpersonas: Prigožins blefo par "Vagner" kaujinieku atvilkšanu no Bahmutas

Panorāma

Panorāma

"Sudden Lights" gatavojas Eirovīzijas uznācienam arī ārpus arēnas

Tuvojas Eirovīzijas atklāšana, «Sudden Lights» turpina mēģinājumus ārpus arēnas

Vien dažas dienas atlikušas līdz Eirovīzijas atklāšanas ceremonijai. Latvijai mēģinājumi uz lielās skatuves, kuros varēja veikt izmaiņas ir noslēgušies, bet grupas "Sudden Lights" puiši turpina pilnveidot savu priekšnesumu āra mēģinājumos. 

Tā kā starp oficiālajiem mēģinājumiem uz Eirovīzijas skatuves ir pauzes, grupai "Sudden Lights" ir svarīgi turpināt noslīpēt priekšnesumu arī ārpus lielās skatuves. Kaut grafiks ir saspringts un katra diena ir saplānota, puiši rod iespēju veltīt laiku, lai atkārtotu kustības pie Liverpūles viesnīcas skvērā.

Delegācija ir gandarīta par to kā izskatās Latvijas priekšnesums uz Eirovīzijas skatuves. Atslābt nedrīkst un līdz ar to šādi mēģinājumi palīdz veiksmīgāk nostiprināt kustības, lai tiešraides laikā nekas neaizmirstos.

Pirms doties ārā, delegācija kopīgi analizē video materiālus no oficiālajiem  mēģinājumiem, lai labotu nepilnības un maksimāli veiksmīgi skatītājiem nodotu izplānoto priekšnesumu. Grupas āra mēģinājumi piesaista arī garāmgājēju un blakus ēku mītošos uzmanību.

Jau svētdien notiks oficiālā Eirovīzijas atklāšanas ceremonija, kur visu valstu pārstāvji kāps uz tirkīzzilā paklāja. Bet otrdien, 9. maijā, norisināsies pirmais pusfināls, kur ar ceturto kārtas numuru uzstāsies Latvijas pārstāvji – grupa "Sudden Lights".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti