VUGD: Dziesmu un deju svētku norises vietās situācija ir gana laba

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Rīgas reģiona pārvaldes priekšnieka vietnieks Mareks Silovs, piedaloties Dziesmu un deju svētku preses konferencē, norādīja, ka situācija svētku norises un svētku dalībnieku izmitināšanas vietās ir gana laba.

VUGD jau laicīgi noskaidrojis un apsekojis svētku iespējamās norišu vietas un dalībnieku izmitināšanas vietas.

"Daudzās vietās sadarbībā ar Rīgas domi tika uzlabota ugunsdrošības situācija, lai daklībniekiem, kuri nakšņos, būtu drošāk tur atrasties," norādīja Silovs, uzsverot, ka šobrīd "situācija ir gana laba, visi atklātie trūkumi novērsti".

Lielāko pasākumu laikā VUGD sola dežurēt, nodrošinot operatīvā transporta klātbūtni.

"Lielākajos pasākumos noteikti būs klāt arī mūsu lielās sarkanās mašīnas, kas gatavas reaģēt uz jebkādiem notikumiem," medijiem pastāstīja VUGD pārstāvis, aicinot svētku dalībniekus un viesus domāt par rīcības sekām. Silovs īpaši aicināja steigas brīžos, kad jāgludina drēbes vai jāvāra tēja, rīkoties piesardzīgi ar elektroierīcēm. Arī smēķētājus VUGD aicina smēķēt tā, lai tas būtu droši, un pārliecināties, lai, beidzot smēķēt, "nerastos nevēlamas sekas".

Svētkos iesaistītajiem cilvēkiem tiks izdalīti bukletiņi, kuros atbildīgie dienesti informē, ko darīt dažādās situācijās.

"Tā ir koncentrēta informācija. Lūdzam nopietni ar to iepazīties, lai tiešām būtu priekšstats, ko darīt un kā darīt," aicina Silovs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti