VIDEO: Lielajā karstumā sākas mēģinājumi Dziesmusvētku noslēguma koncertam

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Neskatoties uz karstumu, jau no paša rīta Mežaparka lielajā estrādē norit pirmais kopmēģinājums. Atmosfēra ir ļoti draudzīga un vienota, diriģenti tiek sveikti ar lielām ovācijām, bet  "pirmie kritušie" karstuma dēļ tiek pavadīti ar sirsnīgiem aplausiem, novēroja lsm.lv

/Papildināts ar audio ierakstu/

Laikā, kad termometra stabiņš sasniedzis pat 29 grādus, Rīga dimd no dziedātāju balsīm un dejotāju soļiem - par spīti karstumam, notiek mēģinājumi Dziesmu un deju svētku koncertiem. Latvijas Radio viesojās pie dziedātājiem Mežaparka estrādē, lai noskaidrotu kā viņi cīnās ar karstumu.

Karstums estrādē ir lielāks nekā citur aizvēja dēļ. Ik pa brīdim kāds no koristiem tiek nogādāts mediķu aprūpē, tādēļ atbildīgais ārsts estrādes teritorijā aicināja koristus lietot galvassegas un dzert ūdeni, un negaidīt kritisko brīdi, bet gan iziet laicīgi pastaigāties pa mežu.

tāpat mediķi iesaka atturēties no enerģijas dzērienu un saldināto limonāžu patērēšanas. Tā vietā labāk enerģiju uzkrāt ar veselīgu miegu, bet veselības problēmu gadījumā vērsties pēc palīdzības.

Mēģinājumi turpināsies arī piektdien, lai jau sestdien skatītāju klātbūtnē ar diviem ģenerālmēģinājumiem un svētdien ar noslēguma koncertu varētu priecēt gan paši sevi, gan koncerta apmeklētājus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti