Vasiļjeva: Pieprasījums pēc biļetēm uz Dziesmu svētkiem simtkārtīgi pārsniedz piedāvājumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.

Par biļetēm uz Dziesmu svētku koncertiem ir ļoti liela interese. „Pēdējā informācija – uz noslēguma koncertu un deju lieluzveduma visiem četriem koncertiem biļetes jau ir izpirktas vai telefoniski rezervētas. Pieprasījums simtkārtīgi pārsniedz piedāvājumu, interese ir milzīga,” par biļešu iegādi stāsta Dziesmu un deju svētku preses sekretāre Inga Vasiļjeva.

Pirmajā dziesmu svētku biļešu tirdzniecības stundā izpirktas 3991 biļetes uz noslēguma koncertu, 3093 biļetes uz deju lieluzveduma koncertiem, 390 biļetes uz noslēguma koncerta ģenerālmēģinājumu, 471 biļetes uz deju lieluzveduma ģenerālmēģinājumu, 144 biļetes uz vokāli simfoniskās mūzikas koncertu un citiem koncertiem.

Šobrīd ir pieejamas biļetes gan Deju lieluzveduma koncertiem 5. jūlijā plkst.14.00 6.jūlijā plkst.15.00, uz Noslēguma koncerta ģenerālmēģinājumu, gan uz Deju lieluzveduma ģenerālmēģinājumu, vērienīgo vokāli simfoniskās mūzikas koncertu Arēnā Rīga, J.Vītola 150.dzimšanas dienai veltīto koncertu, Garīgās mūzikas koncertu u.c. pasākumiem, informē Vasiļjeva.

Svētku nedēļā notiks 62 pasākumi, no kuriem lielākā daļa būs bezmaksas. Būtiskākie notikumi tiks rādīti gan tiešraidē, gan ierakstos Latvijas Televīzijā, internetā un uz lielajiem ekrāniem Esplanādē un Doma laukumā. Savukārt 1. maijā publiskā tirdzniecībā tiks nodotas iepriekšējā rezervācijā neizpirktās biļetes.

Plkst.12.00 sākās biļešu tirdzniecība interneta veikalā.

Kopumā tiks pārdotas 58 000 biļešu uz visiem Dziesmu un deju svētku koncertiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti