Uz Dziesmu un deju svētku lielkoncertiem iesaka doties ar sabiedrisko transportu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Dodoties uz deju lieluzvedumu "Māras zeme” un noslēguma koncerta "Zvaigžņu ceļā” ģenerālmēģinājumu un noslēguma koncertu, svētku rīkotāji aicina izmantot sabiedrisko transportu.

Dziesmu un deju svētku sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Vasiļjeva
00:00 / 01:00
Lejuplādēt

Uz Mežaparku un Daugavas stadionu rīkotāji mudina doties ar sabiedrisko transportu, kājām vai riteni, jo privātās automašīnas nebūs, kur novietot.

Tāpat mudina apmeklētājus uz pasākumiem doties savlaicīgi, lai nebūtu jāgaida garajās rindās. Mežaparkā svētku pasākumu teritorija sestdien, 7.jūlijā, ir atvērta no plkst.17, bet svētdien, 8.jūlijā, no plkst.16.

Inga Vasiļjeva
00:00 / 02:50
Lejuplādēt

Turklāt Rīgas pašvaldības uzņēmums "Rīgas satiksme” nodrošinās papildu sabiedriskā transporta reisus, un papildreisi būs arī vilcieniem. “[Rīgas] sabiedriskā transporta un “Pasažieru vilciena” grafiki ir ciešā saskaņā ar koncertu norises laikiem. Līdz ar to, pametot [pasākumu] teritoriju, jābūt gana mierīgiem, jo sabiedriskā transporta biežums ir intensīvs un kustība notiek raiti,” pastāstīja svētku sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Vasiļjeva.

Cilvēkiem ar pārvietošanās sarežģījumiem būs iespēja no pieturvietas Viestura prospektā 79 ar speciālu busiņu nokļūt līdz pat Mežaparka estrādei.

Tāpat ir būtiski ievērot vairākus drošības pasākumus. Piemēram, neņemt līdzi dzērienus un uzkodas, jo ar tiem svētku norises vietās iekļūt nevarēs.

“Ļoti aicinām cilvēkus paskatīties savas biļetes otro pusi, kur ir skaidri atzīmētas lietas, kuras nevajadzētu ņemt līdzi – sākot no lietussargiem, asiem priekšmetiem un šķidrumiem,” sacīja Vasiļjeva.

Tāpat apmeklētājiem jārēķinās, ka vakaros nav silts, tāpēc aicina paņemt līdzi kādu jaku vai pledu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti