Uz Dziesmu svētku noslēguma koncertu «Zvaigžņu ceļā» aicina ierasties laikus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Uz Dziesmu svētku noslēguma koncerta “Zvaigžņu ceļā” ģenerālmēģinājumu Mežaparkā 7.jūlija vakarā veidojās garas rindas. Daudzi apmeklētāji līdz koncerta sākumam vēl nebija tikuši koncerta norises vietā.

Kā novēroja LSM.lv, 7.jūlija vakarā veidojās gara rinda uz Mežaparka estrādi, jo cilvēki pārāk vēlu bija ieradušies uz koncertu. Lai nepalaistu neko garām un, rindā gaidot, nesabojātu sev svētku prieku, uz noslēguma koncertu jāierodas vismaz pāris stundu pirms koncerta sākuma.

Svētdienas, 8.jūlija, rītā svētku rīkotāji izplatīja īpašu aicinājumu uz noslēguma koncertu Mežaparka Lielajā estrādē nākt ļoti savlaicīgi. “Ģenerālmēģinājuma pieredze liecina, ka apmeklētāji samērā maz izmanto iespēju nākt uz Mežaparka Lielo estrādi savlaicīgi. Tāpēc mūsu rekomendācija visiem, kuri apmeklēs koncertu,

ierasties Mežaparkā jau līdz pulksten 19, lai savlaicīgi ienāktu teritorijā un ieņemtu savas sēdvietas.

Arī mēs no savas puses esam veikuši operatīvas izmaiņas, lai skatītāju ienākšana teritorijā noritētu raitāk,” uzsvēra svētku izpilddirektore Eva Juhņēviča.

Noslēguma koncerta dalībniekiem ieeja Lielās estrādes teritorijā ir no plkst. 16.

"Rīgas satiksmes" pārstāvis Viktors Zaķis
00:00 / 00:52
Lejuplādēt

Arī pie sabiedriskā transporta sestdien veidojās cilvēku pūļi, jo transports bija pārpildīts pirms koncerta. Saistībā ar noslēguma koncertu "Zvaigžņu ceļā" un sadziedāšanās nakti Mežaparkā atbilstoši pasažieru plūsmai tiks organizēti papildu reisi 11.tramvaja maršrutā. Arī 3.trolejbusa maršruts no pulksten četriem pēcpusdienā tiks pagarināts līdz Mežaparkam.

"Rīgas satiksmes" pārstāvis Viktors Zaķis norāda, ka

apmeklētājiem jārēķina arī papildu laiks nokļūšanai uz Mežaparku.

Rīkotāji arī atgādina: Mežaparka estrādes skatītāju zonā bērnu ratiņus novietot nedrīkstēs, bet tos varēs atstāt velonovietnēs. Organizatori arī aicina izvērtēt iespēju ratus atstāt mājās vai ņemt līdzi saliekamos ratus, kuru iespējams novietot zem sēdvietām.

Apmeklētājus lūdz uz Mežaparku doties ar sabiedrisko transportu, kājām vai riteni, jo privātās automašīnas nebūs, kur novietot.

Drošības nozares kompāniju asociācijas valdes priekšsēdētājs Arnis Vērzemnieks
00:00 / 00:59
Lejuplādēt

Savukārt drošības nozares kompāniju asociācijas valdes priekšsēdētājs Arnis Vērzemnieks iesaka pirms lielajiem pasākumiem pārrunāt ar bērniem, ko darīt gadījumā, ja kāds pazūd.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti