Tirgotājs: Dziesmu svētku biļešu tirdzniecība internetā ir «pilnīgi normāla»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Dziesmu svētku biļešu tirgotāji izpelnījušies kritiku par problēmām ar iegādi internetā, tomēr savu vainu nesaskata. Gausumu pieprasījumu apstrādē uzņēmuma «Biļešu paradīze» līdzīpašnieks un vadītājs Ēriks Naļivaiko Latvijas Radio skaidroja ar plašo pasākumu klāstu biļešu piedāvājumā.

Lai gan Dziesmu svētku biļešu tirgotāji iepriekš apgalvoja, ka šajā reizē tehnisku ķibeļu nebūs, biļešu pircēji sastopas ar tām pašām problēmām, kā pirms iepriekšējiem Dziesmu svētkiem. Daudzi pēc biļetēm interneta rindā gaida kopš tirgošanas sākuma pulksten 11. Cilvēki sociālajos tīklos ziņo, ka pēc pusotras stundas gaidīšanas pēkšņi atteikta piekļuve «Biļešu paradīzes» mājslapai, citiem no konta paņemta nauda, bet pie biļetēm nav tikuši. 

Ēriks Naļivaiko par Dziesmu svētku biļešu tirdzniecību «Biļešu paradīzē»
00:00 / 00:32
Lejuplādēt

Naļivaiko kļūdas savā darbā gan neatzīst. Pusotru stundu biļešu rindā viņš dēvē par pilnīgi normālu situāciju, jo pircējs izvēlas sev nepieciešamo no 20 dažādiem pasākumiem, kā arī vēlamo cenu kategoriju un sēdvietu. Tas nav Madonnas koncerts, kur nekas nav jāmeklē un pasākumu var izpārdot 10 minūtēs, sacīja uzņēmējs.

"Biļešu Paradīze", pēc viņa teiktā, ir absolūti gatava pakalpojuma sniegšanai, ko apliecinot tas, 40% biļešu ir iegādāti internetā.

Pie iespējas tirgot Dziesmu un deju svētku biļetes «Biļešu paradīze» tika konkursa kārtībā. Iepirkumā bija trīs pretendenti, bet ar uzvarētāju «Biļešu paradīzi» pērnā gada nogalē tika noslēgts līgums par 50 tūkstošiem eiro.

Dziesmu svētku organizatori informēja, ka līdz plkst. 14 nopirkts vairāk nekā 32 000 biļešu, tostarp 13 500 biļetes pārdotas uz noslēguma koncertu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti