Spekulanti internetā aktīvi pārdod Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku biļetes

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Kaut arī XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku rīkotāji iepriekš aicināja būt godīgiem, pērkot biļetes uz svētku pasākumiem, spekulanti ķērušies arī pie šo svētku biļešu pārdošanas.

Kā pārliecinājās LETA, sludinājumu portālā "ss.lv" biļetes uz Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem tiek pārdotas pat par 25 eiro, kaut arī svētku biļešu cena bija no diviem līdz 20 eiro. Lielākā daļa biļešu maksāja divus, četrus un sešus eiro.

Kāda sieviete portālā ievietojusi divus sludinājumus. Vienā no tiem viņa pārdod četras biļetes uz mūsdienu deju lielkoncertu "Te mēs es@m". Katra biļete tiek piedāvāta par 25 eiro. Otrā sludinājumā pieejamas piecas biļetes uz deju lieluzvedumu Daugavas stadionā.

Vairāki cilvēki piedāvā nopirkt arī pa četrām vai sešām biļetēm uz svētku noslēguma koncertu Mežaparka estrādē, cenu nosakot no desmit līdz 20 eiro. Sludinājumus ievietojuši arī cilvēki, kuri pārdod vienu biļeti, bet to cena nav zemāk par desmit eiro.

Līdzās pārdevēju sludinājumiem ir vairāk nekā 30 pircēju sludinājumi, kuros tiek meklētas biļetes uz jau izpārdotajiem svētku pasākumiem.

Jau ziņots, ka pirmajās divās tirdzniecības dienās tikta nopirkta vairāk nekā puse no tirdzniecībā esošajām biļetēm. Pirmajā biļešu tirdzniecības stundā tika pārdotas 15 700 biļetes. Dienas beigās bija izpirkti 54 % no visām biļetēm un tās vairs nebija pieejamas uz deju koncertiem.

Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki ir lielākie Latvijas bērnu un jauniešu kultūras un mākslas svētki, kas notiek reizi piecos gados. XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki norisināsies Rīgā no 6.jūlija līdz 12.jūlijam, un tajos piedalīsies 37 890 dalībnieki.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti