Sāksies Dziesmu un deju svētku skašu maratons

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Ar deju lieluzveduma "Māras zeme" un koncerta "Vēl simts gadu dejai" deju kolektīvu repertuāra apguves un svētku dalībnieku atlases skatēm piektdien, 23. februārī, aizsāksies intensīvākais laiks ceļā uz XXVI Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVI Deju svētkiem - skates, informē svētku sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Vasiļjeva.

Šajās skatēs tradicionāli tiek pārbaudīta koprepertuāra apguve un noskaidroti svētku dalībnieki. Lieluzveduma "Māras zeme" un koncerta "Vēl simts gadu dejai" deju kolektīvu repertuāra apguves un svētku dalībnieku atlases skates sāksies ar Rīgas kolektīvu skati, kas notiks no 23. (no plkst.17:00) līdz 25. februārim (24.02. - no plkst.11:00; 25.02. – no plkst.12:00) VEF Kultūras pilī. Koru nozares skates sāksies 17. martā Rīgā, savukārt pūtēju orķestru skate notiks 10. un 11. martā Ogrē. 

XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki Rīgu pieskandinās no šā gada 30. jūnija līdz 8. jūlijam. Svētkiem reģistrējušies 43 252 potenciālo dalībnieku.

XXVI Vispārējos latviešu Dziesmu un XVI Deju svētkus organizē Latvijas Nacionālais kultūras centrs. Svētkus atbalsta "lieldraugi" "Swedbank", "Elektrum", "Latvijas mobilais telefons", kā arī atbalstītāji "Rimi", "Squalio" un "Circle K Latvia".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti