Sākoties svētkiem, Rīgā noteikti satiksmes ierobežojumi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Jau no šodienas, sākoties Dziesmu un deju svētkiem, Rīgā būs satiksmes organizācijas izmaiņas.

Lai gan būtiskākie satiksmes ierobežojumi noteikti svētku gājienu laikā, apstāšanās un stāvēšanas aizliegumi vietām sāka darboties jau sestdien.

Savukārt svētdien līdz pulksten 23.00 apstāties un stāvēt nedrīkstēs Eksporta ielā pie Viesturdārza un otrpus parkam, Rūpniecības ielas posmā no Hanzas līdz Pētersalas ielai. Līdz pat nākamai sestdienai aizliegums būs Herdera laukumā pie Doma baznīcas, un līdz sestdienas rītam - Ķīpsalā, Zundes krastmalā sākot no Āzenes ielas, un, Ķīpsalas ielā. Līdz nedēļas beigām auto atstāt nevarēs Arhitektu ielā pie Latvijas Universitātes ēkas un Merķeļa ielā no Barona līdz Inženieru ielai.

Šie aizliegumi neattieksies uz transportlīdzekļiem ar organizatoru izsniegtajām speciālām caurlaidēm. Bet nekāds transports svētku laikā nedrīkstēs stāvēt Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra Bastejkalna pusē starp abām neregulējamām gājēju pārejām.

Neatļautās vietās atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu. Rīgas satiksmes departaments aicina vadītājus sekot līdzi izmaiņām mājaslapā rdsd.lv vai riga.lv.

Kā ziņots, svētdien, 30.jūnijā, oficiāli tiek atklāti XXV Vispārējie latviešu Dziesmu un XV Deju svētki. Gaidāms, ka svētkos piedalīsies gandrīz 40 000 dalībnieku – tie ir vairāk nekā 1500 kolektīvu, tostarp 100 mazākumtautību, 57 latviešu diasporas un 25 ārvalstu kolektīvi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti