Sāk tirgot biļetes uz Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Sestdien "Biļešu paradīze" sāks tirgot biļetes uz XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem, pavēstīja svētku sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Vasiļjeva. Pie biļešu pārdošanas kasēm lielu rindu nav, taču daži vietu ieņēmuši jau piektdienas vakarā.

Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku koncertu biļetes maksās no diviem līdz 20 eiro.

Visas "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietas pirmajā biļešu tirgošanas dienā sestdien darbu sāk vienā laikā - plkst.11. No plkst.11 sāksies biļešu pārdošana gan tirdzniecības vietās, gan zvanot pa "Biļešu paradīzes" biļešu rezervācijas tālruni 67371000 un maksas tālruni 90002000 - maksa par zvanu ir 0,69 centi. "Biļešu paradīze" sestdien strādās līdz plkst.17.

No svētdienas, 24.maija, biļešu tirdzniecība uz Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku pasākumiem notiks "Biļešu paradīzes" ierastajos darba laikos, norādīja Vasiļjeva.

Biļetes, kas tiks rezervētas telefoniski, būs jāizpērk divu nedēļu laikā. Vasiļjeva uzsvēra, ka "Biļešu paradīze" aktivizēs visus resursus, lai gaidīšanas brīdis līdz atbildei pa tālruni būtu īsāks. Katrs zvans tiks pieņemts un automātiski pievienots rindai.

Svētku rīkotāji norāda, ka interese par svētkiem ir liela, un lūdz būt pacietīgiem, gaidot "Biļešu paradīzes" sistēmas atbildi uz biļešu pirkuma pieprasījumu. Visi biļešu pirkuma pieteikumi tiks saņemti un automātiski ievietoti datu apstrādes sistēmā.

Vienā pirkuma reizē viena persona varēs iegādāties ne vairāk kā astoņas biļetes uz katru Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku pasākumu. Piemēram, ja pircējs vēlas iegādāties biļetes uz diviem pasākumiem, tad maksimālais iegādājamo biļešu skaits būs 16 biļetes. Savukārt viena pirkuma reizē interneta veikalā "bilesuparadize.lv" varēs iegādāties ne vairāk kā astoņas biļetes.

Bērniem līdz septiņiem gadiem ieskaitot, ja nav nepieciešama atsevišķa sēdvieta, biļete nav jāpērk. 20% atlaide būs skkolēniem, uzrādot skolēnu apliecību, kā arī daudzbērnu ģimenēm, uzrādot "3+ Ģimenes karti".

Dalībniekiem ar dalībnieku identifikācijas kartēm būs iespējams par brīvu apmeklēt svētku atvēršanas notikumu 11.novembra krastmalā, kā arī noslēguma koncertu un tā ģenerālmēģinājumu Mežaparkā stāvvietās

No sestdienas plkst.10 darbosies svētku rīkotāja – Valsts izglītības satura centra – informatīvais tālrunis 67350815. Plašāka informācija par XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem pieejama mājaslapā www.dziedundejo.lv.

Svētku rīkotāji informēja, ka būtiskākie svētku notikumi tiks rādīti gan tiešraidē, gan ierakstos Latvijas Radio, kā arī Latvijas Televīzijā un www.lsm.lv. Vislielākā skatītāju interese tiek prognozēta par lielkoncertu Daugavas stadionā.

Rīkotāji arī atgādina, ka notiks arī daudz bezmaksas pasākumu, lai svētku gaisotni varētu sajust ikviens interesents.

Saskaņā ar Dziesmu svētku padomē apstiprināto svētku biļešu politiku no sestdienas, 23.maija, publiskajā tirdzniecībā nonāks 75% no kopējā biļešu skaita. 25% biļešu atbilstoši noteiktajam procentuālajam nosacījumam prioritāri tiek iepriekš rezervēti Latvijas pilsētu un novadu pašvaldībām kā dziesmu svētku procesa uzturētājām.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti