Rīgas skolas ir gatavas Dziesmu svētku dalībnieku izmitināšanai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Nepieciešamos ugunsdrošības atzinumus Dziesmu svētku dalībnieku izmitināšanai saņēmušas faktiski visas galvaspilsētas izglītības iestādes – 72 no 73. 

Pirms XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI deju svētku atklāšanas 72 no 73 izglītības iestādēm saņēmušas Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) atzinumu dalībnieku izmitināšanai, savukārt vienai skolai atzinumu plānots piešķirt tuvākajā laikā, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inta Palkavniece.
Viņa sacīja, ka piektdien, 29.jūnijā VUGD atzinumu dalībnieku izmitināšanai bija saņēmušas 72 no 73 izglītības iestādēm. Pēdējo skolu, kura vēl nav saņēmusi atzinumu, VUGD pārbaudīs pirmdien, 2.jūlijā. "Satraukumam pamata nav, jo pēdējā skolā dalībnieki nāk iekšā otrdien," skaidroja Palkavniece.

Inta Palkavniece par skolu gatavību Dziesmu svētkiem
00:00 / 00:51
Lejuplādēt

Kā ziņots, ar koru konkursa finālu "Dziesmu kari" Latvijas Universitātes Lielajā aulā šodien atklāta XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku nedēļa, aģentūru LETA informēja Latvijas Nacionālajā kultūras centrā Dziesmu svētku birojā.

Līdz 8.jūlijam Rīgā norisinās XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki, kas šoreiz notiek Latvijas valsts simtgades zīmē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti