Piektdien svētku centrālais notikums – lieluzvedums «Tēvu laipas»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Piektdien centrālais notikums Dziesmu svētku ietvaros - deju lieluzvedums „Tēvu laipas” Daugavas stadionā plkst.14.00 un 22.00, Latvijas Radio pastāstīja Dziesmu un deju svētku preses pārstāve Inga Vasiļjeva.

„Šodien aicinām visus 18.00 apmeklēt Starptautisko izstāžu centrā „Ķīpsala” senioru koru un deju kolektīvu koncertu „Zem treju loku varavīkšņu tilta”,” norāda Vasiļjeva. „Tur piedalīsies senioru kori un dejotāji. Šajā pasākumā, domāju, būs ļoti dzirkstīga, ļoti pārliecinoša un ļoti sirsnīga atmosfēra. Šis koncerts ir veidots trīs savdabīgās daļās, kur tiks izdziedāti un izdejoti trīs varavīksnes loki - rīta, pusdienlaika un vakara varavīksne. Varēs dzirdēt ļoti daudzas tautā iemīļotas dziesmas, pasākumam būs arī pazīstami vadītāji. Šo koncertu būtībā varētu nosaukt arī par piektdienas, 5.jūlija kulmināciju,” viņa piebilst.

Tāpat no plkst. 10:00 Vērmanes dārzā darbosies amata meistaru darinājumu gadatirgus, plkst. 11.00 turpat sāksies Kapelu maratons; no plkst. 12.00 līdz 18.30 Dailes teātrī būs skatāmas Latvijas amatierteātru izrādes, Savukārt plkst. 18.00 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā uz koncertu "Zem treju loku varavīkšņu tilta" pulcēsies senioru kori un deju kolektīvi, no plkst. 19.00 darbosies Saieta nams, bet no plkst. 17.00 Sv. Pētera baznīcā, skvērā pie Mazās ģildes, Esplanādē, Doma laukumā un Doma baznīcā koncertēs viesu kolektīvi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti