Lielākā daļa saņēmusi iepriekš nopirktās, bet neiegūtās Dziesmu svētku biļetes

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Lielākā daļa jeb 467 no kopumā 486 cilvēkiem saņēmuši iepriekš internetā nopirktās, bet neiegūtās Dziesmu svētku biļetes, liecina XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku rīkotāju informācija.

486 cilvēki Dziesmu svētku biļešu pirmajā pārdošanas dienā – 3.martā – iegādājās internetā biļetes uz Dziesmu un deju svētku pasākumiem, bet nebija tās saņēmuši e-pastā un neatrada arī savā profilā "Biļešu paradīzes" sadaļā "Jūsu pirkumi". 

"Biļešu paradīze" līdz 9.martam visiem 486 pircējiem pārskaitījusi naudu, kas noņemta no konta biļešu pirkšanas procesā. Šobrīd 467 no šiem pircējiem ir veiksmīgi iegādājušies biļetes uz Dziesmu un deju svētkiem.

Savukārt 19 cilvēki nav atsaukušies "Biļešu paradīzes" atkārtotam aicinājumam iegādāties biļetes. "Biļešu paradīze" un svētku rīkotāji vēlreiz aicina šos cilvēkus atsaukties, lai veiksmīgi atrisinātu radušos situāciju.

XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki, kas notiek Latvijas valsts simtgades zīmē, Rīgu pieskandinās no 2018. gada 30. jūnija līdz 8. jūlijam. Dziesmu un deju svētku programmu kopā veido 65 pasākumi, no kuriem 43 būs brīvi pieejami un bez maksas.

KONTEKSTS:

Šogad publiskā tirdzniecībā bija par 62% vairāk Dziesmu un deju svētku biļešu nekā iepriekšējos svētkos, tomēr pieprasījums pēc tām arī šoreiz vairāk nekā 10 reizes pārsniedza piedāvājumu. Vairumu biļešu izķēra jau 3.martā - pirmajā tirdzniecības dienā. 5.martā no rīta bija nopērkamas vien biļetes uz Latviešu vokāli simfoniskās mūzikas lielkoncertu un Sadziedāšanās nakti pēc svētku noslēguma.

Taču līdzīgi kā iepriekšējos gados biļešu tīkotājiem nācies saskarties ar virkni problēmu. Lai gan biļešu tirdzniecība pie tirgotāja "Biļešu paradīze" ritēja nepārtraukti, netrūka pārmetumu par daudzu ieskatā lēnajiem pārdošanas tempiem gan kasēs, gan internetā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti