Līdz ar Dziesmu un deju svētku gājienu Rīgas centrā ierobežos satiksmi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Dziesmu un deju svētku dalībnieku gājiena dēļ no plkst. 8 līdz tā noslēgumam Rīgā iedzīvotājiem jārēķinās ar būtiskām izmaiņām satiksmes organizācijā.

Vairums ielu centra rajonā transportlīdzekļu satiksmei būs slēgtas, savukārt sabiedriskā transporta maršruti, kuri kursē pa slēgtajām ielām, būs novirzīti pa citu maršrutu. Tāpat pirms un pēc noslēguma koncerta Mežaparkā apmeklētāju un dalībnieku ērtībai norīkoti papildu reisi.

„Saistībā ar šo te gājienu no pulksten 8 līdz gājiena noslēgumam tiks veiktas izmaiņas atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos,” norāda uzņēmuma „Rīgas satiksme” pārstāve Baiba Bartaševica. „Šajā attiecīgajā laika posmā, kad šie te maršruti būs mainīti, tie pasažieri, kuri ir iegādājušies un lieto abonementa biļetes jeb mēnešbiļetes, mainītajos autobusa, trolejbusa vai tramvaja maršrutos, lai nokļūtu līdz nepieciešamajam galapunktam, tās drīkst izmantot citos transporta līdzekļos, braucienu nereģistrējot.”

Sīkāku informāciju par izmaiņām sabiedriskā transporta kursēšanas grafikā var meklēt "Rīgas satiksmes" mājas lapā internetā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti