Dziesmusvētku rīkotāji aicina vērsties «Biļešu paradīzē», ja pēc apmaksas nav saņemtas biļetes

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku rīkotāji aicina vērsties "Biļešu paradīzē" ikvienu, kurš oficiālajā interneta veikalā ir iegādājies un apmaksājis svētku pasākumu biļetes, bet nav tās saņēmis.

Kā aģentūru LETA informēja Dziesmu un deju svētku sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Vasiļjeva, svētku rīkotāji saņem biļešu pircēju sūdzības par to, ka, veicot pirkumu interneta veikalā, ir noņemta nauda no bankas konta, bet biļetes nav atnākušas e-pastā un nav atrodamas pircēja profilā "Biļešu paradīzes" mājaslapas sadaļā "Jūsu izdarītie pirkumi".

"Aicinām visus biļešu pircējus, kam ir šādas sūdzības, sazināties ar biļešu tirdzniecības pakalpojuma sniedzēju SIA "Biļešu paradīze", rakstot e-pastu uz "[email protected]". Vēstulē svarīgi norādīt pircēja vārdu, uzvārdu un pirkuma rēķina numuru vai bankas maksājuma uzdevuma izdruku," informē Dziesmu un deju svētku rīkotāji.

Latvijas Nacionālā kultūras centa (LNKC) pārstāvji pirmdien, 5.martā, tiksies tiksies ar "Biļešu paradīzes" pārstāvjiem, lai saņemtu skaidrojumus par pakalpojuma izpildi,  konstatētajām nepilnībām, kā arī iesūtītajām biļešu pircēju sūdzībām par biļešu iegādes procesu. Tad arī tikšot lemts par turpmāko rīcību.

Plašākai sabiedrībai skaidrojumu par pakalpojuma izpildi un tā trūkumiem svētku rīkotājs un "Biļešu paradīze" grasās sniegt otrdien, 6.martā.

Tāpat LNKC sastādījis aktu par konstatēto SIA "Biļešu paradīze" pakalpojuma sniegšanas pārkāpumu, piemērojot papildu komisijas maksu (apkalpošanas maksu) pirkumiem internetā par interneta veikala izmantošanu.

"Monitorējot digitālo mēdiju telpu, esam novērojuši, ka biļetes uz Dziesmu un deju svētkiem ir ievietotas ne tikai sludinājumu portālos, bet parādās arī kā balvas "Facebook" konkursos. Mēs kā rīkotājs neatbalstām tādas iniciatīvas. Aicinām iedzīvotājus neiegādāties biļetes no negodprātīgajiem pārpircējiem, kā arī izvērtēt dalību šādos konkursos. Kā rīkotājs mēs varam izteikt nožēlu par to, ka Dziesmu un deju svētku biļetes pakļautas šādām rīcībām," pauda Dziesmu un deju svētku izpilddirektore Eva Juhņēviča.

Kā ziņots, sestdien, 3.martā, plkst.11 tika sākta vasarā gaidāmo Dziesmu un deju svētku maksas pasākumu biļešu tirdzniecība. To saskaņā ar LNKC pērn sarīkotā iepirkuma konkursa rezultātiem nodrošina SIA "Biļešu paradīze".

Biļešu tirdzniecības pirmajā dienā tika saņemts vairāk nekā miljons pieprasījumu pēc apmēram 95 000 biļešu, aģentūru LETA informēja svētku sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Vasiļjeva. Vairākās vietās Rīgā un citviet Latvijā bija izveidojušās garas rindas pēc šīm biļetēm. Pircēji tika apkalpoti lēni, un arī uz biļetes iegādi internetā nācās gaidīt vairākas stundas, turklāt daudzos gadījumos arī pēc ilgās gaidīšanas kāroto biļeti iegādāties neizdevās.

Līdz sestdienas vakaram tika pilnībā izpārdotas biļetes uz 17 no kopskaitā 19 Dziesmu un deju svētku maksas pasākumiem.

XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki notiks Rīgā no 2018.gada 30.jūnija līdz 8.jūlijam. Kārtējie Dziesmu un deju svētki norisināsies Latvijas valsts simtgades svinību zīmē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti