Dziesmu svētku rīkotāji: Dalībnieku ēdiena izmešana – rūpēs par cilvēku veselību

Dziesmu un deju svētku dalībniekiem sagatavotā ēdiena izmešana emocionāli ir nepatīkama, taču tas darīts rūpēs par cilvēku veselību, intervijā Latvijas Radio skaidroja svētku izpilddirektore Eva Juhņēviča.

Intervija ar Dziesmu un deju svētku izpilddirektori Evu JuhņēvičuMāra Rozenberga, Jānis Ramāns

    Dziesmu un deju svētku atklāšanas dienā derīguma termiņa dēļ tika izmestas četri tūkstoši pusdienu porciju, kas bija paredzētas dalībniekiem.

    “Tīri emocionāli un cilvēcīgi, jā, tas ir par traku,” atzina Juhņēviča, “bet es kā rīkotāja viennozīmīgi saku – mums ir ļoti svarīga cilvēku veselība. Un līdz ar to ne velti šādi PVD noteikumi ir. Tas nav, lai kaut ko aizliegtu, bet rūpēs par cilvēku veselību.”

    Viņa uzsvēra, ka pēc lietošanas termiņa beigām ēdienu nedrīkstēja dalīt cilvēkiem.

    Svētku organizatore arī atzinīgi vērtēja, ka ēdinātājs tomēr parūpējās, lai visi dalībnieki varētu tikt pie pusdienu porcijām.

    Kļūda rakstā?

    Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

    Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

    Saistītie raksti
    Dziesmu un deju svētki
    Kultūra
    Jaunākie
    Interesanti