Dziesmu svētku pasākumus varēs skatīties lielajos ekrānos Rīgā un ārpus tās

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Dziesmu un deju svētku centrālos notikumus šajā nedēļā varēs vērot ne tikai klātienē un Latvijas Televīzijas tiešraidēs vai interneta tiešraidēs, bet arī dažādās vietās pilsētvidē.

Rīgā lielie ekrāni būs izvietoti pie Brīvības pieminekļa, Centrāltirgū, Esplanādē, pie Kongresu nama un Rīgas Latviešu biedrības namā, kā arī vismaz 25 vietās ārpus Rīgas.

Eva Juhņēviča par publisko ekrānu izvietojumu Latvijā
00:00 / 00:29
Lejuplādēt

“Pati galvenā skatīšanās vieta ir Brīvības laukumā, tad ļoti stratēģiska vieta ir arī Rīgas Centrāltirgus, kur varēs vērot atklāšanas pasākumu un 8.jūlija noslēguma koncertu. 6., 7. un 8.jūlijā būs pieejams lielais ekrāns “Live Riga” Dziesmu svētku restorānā tepat, Esplanādē, tāpat Rīgas Latviešu biedrības namā, kā arī pie Kongresu nama ir fanu telts, kurā būs vērojamas tiešraides,” pastāstīja svētku izpilddirektore Eva Juhņēviča. “(..) Mēs aicinājām arī visas pašvaldības un arī citus interesentus pieteikties iespējai pārraidīt svētkus savās norises un mītnes vietās.

Pašlaik ir pieteikušies 25 organizatori, bet joprojām šāda iespēja pastāv. Informācija par pieteikšanu atrodama Latvijas Televīzijas un Dziesmu svētku mājaslapā.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti