Dziesmu svētku laikā Rīgā noteiks satiksmes organizācijas izmaiņas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka XXV Vispārējo latviešu dziesmu un XV Deju svētku laikā tiks noteiktas ievērojamas satiksmes organizācijas izmaiņas vairākās Rīgas pilsētas ielās. Tāpat daudzviet Rīgā būs noteikti apstāšanās un stāvēšanas aizliegumi transportlīdzekļiem.

Apstāšanās un stāvēšanas ierobežojumi būs noteikti jau no rītdienas, 29. jūnija, izņemot transportlīdzekļus ar organizatoru izsniegtajām speciālām caurlaidēm. Iepriekš atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu. Transporta līdzekļu vadītājiem jāpievērš uzmanība izliktajām zīmēm.

7.jūlijā no plkst.9.30 notiks Pūtēju orķestru „Karoga gājiens” pa šādu maršrutu:

Rīgas Latviešu biedrības nams – Merķeļa iela - Inženieru iela - Raiņa bulvāris - Brīvības piemineklis. Karogi nogriežas gar Brīvības pieminekli, pūtēju orķestri turpina gājienu pa Raiņa bulvāri līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, šķērso Krišjāņa Valdemāra ielu un gājienu noslēdz pie Kongresu nama.

7.jūlijā no plkst. 10.15 notiks XXV Vispārējo Latviešu dziesmu un XV Deju svētku dalībnieku gājiens pa maršrutu: Smilšu iela – Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris – Brīvības bulvāris - Brīvības iela līdz Dailes teātrim.

Pulcēšanās sāksies deviņos no rīta 11.novembra krastmalā, Bīskapa gātē, Herdera laukumā, Doma laukumā, Jēkaba ielas posmā no Doma laukuma līdz Smilšu ielai un - 11. novembra krastmalā, Poļu gātē, Pils laukumā, Torņa ielā līdz Smilšu ielai.

Transportlīdzekļu vadītājiem jāņem vērā, ka Dziesmu un deju svētku dalībnieku gājiena un Pūtēju orķestru "”Karoga gājiena” laikā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme ar dalībnieku pulcēšanos un gājienu saistītajos ielu posmos.

Satiksmes departaments norāda, ka Dziesmu un deju svētku organizatori var papildināt sarakstu ar ielām, kurās tiks noteikti apstāšanās un stāvēšanas aizliegumi, tāpēc departaments aicina uzmanīgi sekot līdzi jaunākajai informācijai Rīgas domes mājas lapā www.riga.lv un Satiksmes departamenta mājas lapā www.rdsd.lv .

Svētku organizatori un Satiksmes departaments aicina rīdziniekus un Rīgas viesus būt saprotošiem un ievērot noteiktās satiksmes organizācijas izmaiņas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti