Panorāma

Nedēļa Panorāmas arhīvos

Panorāma

Top Latvijas olimpiešu slavas zāle

Mudina neatstāt reģistrēšanos uz pēdējo brīdi

Dziesmu svētku dalībniekus aicina neatlikt reģistrēšanos uz pēdējo brīdi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Dziesmu un deju svētku dalībniekiem palikušas vēl tikai četras dienas, lai reģistrētos svētkiem elektroniskajā sistēmā mājaslapā www.dziesmusvetki.lv. Pirmajās deviņās dienās to izdarījuši jau gandrīz 30 tūkstoši cilvēku.

Kā stāsta rīkotāju pārstāve Inga Vasiļjeva, reģistrēšanās prasa vien dažas minūtes un līdz šim sistēma spējusi apkalpot visus gribētājus. Vasiļjeva pauda gandarījumu, ka svētku dalībnieki aktīvi pašorganizējas un palīdz viens otram reģistrēšanās procesā. Visaktīvākais līdz šim bijis Mazsalacas novads, kurā jau simtprocentīgi reģistrējušies visi potenciālie svētku dalībnieki.

Inga Vasiļjeva par reģistrēšanos
00:00 / 00:30
Lejuplādēt

„Līdz piektdienas vakaram svētkiem bija reģistrējušies 28 tūkstoši dalībnieku gan no visiem novadiem, gan ārpus Latvijas. Darbs notiek pietiekami aktīvi, tomēr mēs ļoti gribētu mudināt tos, kas atliek šo darbiņu uz pēdējo brīdi, darīt to jau tagad. Jo līdz 13.februārim darbojas arī mūsu informatīvie tālruņi, uz kuriem var zvanīt, ja ir kādas neskaidrības. Bet, atliekot reģistrēšanos uz 13.februāra pēdējām stundām, var gadīties, ka vairs nebūs, kas palīdz, un cilvēks var apmulst. (..)

Cilvēkiem ir jāpievērš uzmanība tam, kādu fotogrāfiju viņi pievieno. Tai ir jāatbilst zināmiem dokumenta fotogrāfijas standartiem – ar gaišu fonu, skaidri saskatāmu seju, tai jābūt krāsainai. Un vēl jāpievērš uzmanība tam, ka kā svētku dalībniekiem ir jāreģistrējas arī visām pavadošajām personām, kuras brauks līdzi bērnu kolektīviem.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti