Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Inesi Šteinu

Rīta Panorāma

Deja "Pūt, vējiņi"

Īpaši radīta aplikācija "Svētki"

Dziesmu svētku dalībniekiem un apmeklētājiem īpaši radīta lietotne «Svētki»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Ir izveidota īpaša lietotne, kas svētku procesā palīdz orientēties gan apmeklētājiem, gan dalībniekiem.

 

Jaunajā lietotnē var uzzināt gan par tuvākajiem plānotajiem svētku pasākumiem un gaidāmajiem laikapstākļiem, gan arī aplūkot fotogalerijas – atskatu uz jau aizvadītajiem Dziesmu svētku pasākumiem.

 

Lietotne ir izveidota informāciju tehnoloģiju uzņēmumā “Squalio”. Kā pastāstīja tā pārstāve Viktorija Romanova, šī ideja radusies, pirmkārt, tāpēc, ka daudzi uzņēmuma darbinieki ir arī Dziesmu un deju svētku dalībnieki. Otrkārt, pieprasījums nācis arī no Dziesmu svētku organizatoriem.

“Veidojot Dziesmu svētku reģistrācijas sistēmu, sapratām, ka gala solis ir izveidot lietotni,” skaidroja Romanova. Šī lietotne ir unikāla, jo Dziesmu svētku dalībniekiem piedāvā individuālu pieeju, jo ir sinerģija starp sistēmu un vietni, lietotni. Šī iemesla dēļ dalībnieku informācija ir personalizēta, taču dati, protams, ir pieejami tikai dalībniekiem un organizatoriem. Pēc Dziesmu svētkiem visi personalizētie dati tiks anonimizēti un izmantoti tikai statistikai, ne kā personas dati.

Arī Dziesmu svētku dalībnieki ar lietotni ir ļoti apmierināti – vairs nav jānēsā līdzi pierakstu lapas, bloknoti vai regulāri jāpārbauda e-pasts – pietiek vien ielūkoties tālrunī, lai secinātu, kad gaidāms nākamais mēģinājums, maltīte vai atpūtas brīdis.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti