Dienas laikā pārdotas un rezervētas 5728 Dziesmu svētku biļetes

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Trešdien ir pārdotas un telefoniski rezervētas 5728 biļetes uz Dziesmu un deju svētku Noslēguma koncerta papildus ģenerālmēģinājumu 6.jūlijā plkst.10, informēja Inga Vasiļjeva, Dziesmu un deju svētku preses sekretāre.

Visas tirdzniecībā pieejamās biļetes uz Noslēguma koncertu, Noslēguma koncerta ģenerālmēģinājumu plkst.19.00 un deju lieluzveduma koncertiem tika nopirktas pirmās stundas laikā.

Joprojām pieejamas biļetes uz Noslēguma koncerta papildus ģenerālmēģinājumu 6.jūlijā plkst.10. Tāpat iespējams iegādāties biļetes uz vokāli simfoniskās mūzikas koncertu Arēnā Rīga, kur latviešu un pasaules mūzikas pērles atskaņos Latvijas profesionālie kolektīvi, labākie amatierkori, kā arī solisti – obojists Egils Upatnieks, vijolniece Paula Šūmane, mežradznieks Arvīds Klišāns, dziedātāji Kristīne Zadovska, Krišjānis Norvelis, Andris Ludvigs, Daumants Kalniņš.

Biļetes arī pieejamas uz tautas mūzikas koncertu “Raksti”. Tajā piedalīsies gan tādas pieredzējušas mūzikas ieražu glabātājas kā Suitu sievas un Medņevas dziedātājas, gan tautas mūzikas kapelas no visiem Latvijas novadiem, postfolkloras grupas “Iļģi” un “Auļi”. Jauno tradīciju meklējumos dosies koklētāja Laima Jansone, dziedātāja Kristīne Kārkle - Puriņa un koris “Kamēr”.

Tāpat biļetes var iegādāties uz Tautas tērpu skati, uz kokļu ansambļu koncertu, pasākumiem Saieta namā un Dziesmu un deju svētku gājiena tribīnēm.

Jau ziņots, ka trešdien pārdošanā nonākušas visas iepriekš rezervētās un neizpirktās biļetes uz Dzeismu un deju svētku koncertiem, kā arī 16 tūkstoši biļešu uz noslēguma koncerta otro ģenerālmēģinājumu. Līdzīgi kā pirmajā biļešu tirdzniecības reizē pirms mēneša, arī trešdien pie biļešu kasēm veidojās pamatīgas rindas un apņēmīgākie vietas bija ieņēmuši jau iepriekšējā vakarā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti