Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Guntaru Grīnvaldu

Rīta Panorāma

Intervija ar Edvardu Smiltēnu

Intervija ar Inu Ločmeli

Dejas dienās gaidīti interesenti arī bez deju prasmēm

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Dejas dienās, kas Latvijā notiks no 23. līdz 29.aprīlim, būs gaidīti visi interesenti un īpaši tie, kuriem iepriekš nav bijis pieredzes dejošanā, intervijā LTV raidījumā “Rīta Panorāma” pastāstīja pasākuma organizatore Ina Ločmele.

Sestdien, 23.aprīlī, notiks radošās darbnīcas, kurās dalība ir bez maksas un var piedalīties jebkurš interesents. “Īpaši tie, kas nav nekad dejojuši, bet gribējuši paskatīties, droši nāciet,” mudina Ločmele.

Savukārt svētdien, 24.aprīlī, būs 27 meistarklases, kas domātas tieši tiem cilvēkiem, kas nav nekad dejojuši. Tostarp būs arī deju klase māmiņām ar bērniem vecumā no četriem mēnešiem līdz diviem gadiem.

“Nekas sevišķs nav nepieciešams – nedz sevišķs sporta tērps vai apavi. Vienkārši nāciet un pamēģiniet!” saka Dejas dienu organizatore.

Kopumā Dejas dienu mērķis ir padarīt dejas pieejamākas. 

Kā ziņots iepriekš, aprīļa nogalē jau desmito gadu Latvijā norisināsies Dejas diena, šogad piedāvājot pasākumus teju nedēļas garumā – no 23. līdz 29. aprīlim. 

Kā ikgadēja tradīcija Latvijā Dejas diena aizsākās 2006.gadā, kad horeogrāfe Olga Žitluhina ierosināja rīkot svinības par godu UNESCO atzītajai Starptautiskajai Dejas dienai, kuru pasaulē atzīmē 29.aprīlī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti