Apņēmīgākie Dziesmu svētku biļešu kārotāji rindā stāv kopš marta sākuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Dziesmu un deju svētku biļetes tirdzniecībā nonāks sestdien plkst. 11, bet visapņēmīgāk noskaņotie pircēji rindā iestājušies jau agrā pirmā marta rītā. Tātad rindā tiks pavadītas vairāk nekā divas diennaktis, neraugoties uz kārtīgai ziemai atbilstošiem laikapstākļiem un spelgoni nakts stundās.

Agrā rītā pie VEF kultūras pils termometrs rādīja -16 grādus, kas nebija traucēklis rindā, kur izpaužas vienotības sajūta. Cilvēki ieradušies arī ar saliekamajiem krēsliem un termosiem, iepazīstas, jokojas un pat iet rotaļās. Vasarā daudzi cer satikties jau koncertos. Noprotams, ka vislielākais pieprasījums būs pēc biļetēm uz Dziesmu svētku noslēguma koncertu un deju lieluzvedumu "Daugavas" stadionā.  

Dziesmu un deju svētku biļešu iegāde raisa lielu interesi
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Kopējā gaisotne liecina, ka Dziesmu un deju svētki ir vienreizējs un aizkustinošs piedzīvojums, kura dēļ stāvēšana garās rindās nav nekas īpaši apgrūtinošs. 

Dziesmu svētku veiksmīgai norisei līdzdarbosies Zemessardze, kas arī biļešu tirdzniecības laikā nav palikusi malā, cienājot rindā stāvētājus ar karstu tēju un cepumiem.

Biļešu pircējiem jārēķinās, ka kasē varēs nopirkt ne vairāk kā četras biļetes uz vienu pasākumu, savukārt internetā kopējais skaits pirkumā būs ne vairāk kā astoņas biļetes. Ar rindu jārēķinās arī internetā, kur gaidāma lēna sistēmas darbība "Biļešu paradīzes" mājaslapā. 

Tirdzniecībā nonāks tikai apmēram 100 000 biļešu, un daudz vairāk būs gribētāju. Tādēļ ļoti jārēķinās ar tirdzniecības sākuma laiku, lai nenokavētu un nepaliktu tukšā. 

LSM.lv saņemtās atsauksmes par biļešu tirdzniecību internetā gan liecina, ka drošāko risinājumu būs izvēlējušies tie, kurus ziemīgais laiks neatturēja no iepirkšanās klātienē. Ne visiem pamatīga gaidīšana pie datora ekrāna vainagojas ar veiksmīgu pirkumu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti