Latvijas hokeja izlasi uzaicina uz Dziesmu un deju svētku noslēguma koncertu

Latvijas hokeja izlase par sniegumu pasaules čempionātā ir aicināta uz Dziesmu un deju svētku noslēguma koncertu, aģentūrai LETA pavēstīja Latvijas Nacionālajā kultūras centrā (LNKC).

Latvijas vīriešu hokeja izlases spēlētājs Ralfs Freibergs mikroblogošanas vietnē "Twitter" piedāvāja mainīt savu hokeja nūju ar visiem izlases spēlētāju parakstiem pret divām Dziesmu un deju svētku noslēguma koncerta biļetēm.

Uz viņa ierakstu atbildēja LNKC, norādot, ka centrs ir sazinājies ar Latvijas Hokeja Federāciju, lai nodotu uzaicinājumus, lai apmeklētu Dziesmu un deju svētkus.

Savukārt Freiberga nūja tiks gaidīta un nodota Dziesmusvētku muzejam. Freibergs pateicās par sniegto iespēju un atzīmēja, ka "čaļi ir ļoti priecīgi un to novērtē".

KONTEKSTS:

Zviedrijas hokejisti ceturtdien Rīgā pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā ar rezultātu 1:3 zaudēja mājiniecei Latvijai, kas pirmo reizi vēsturē iekļuva pusfinālā.

Zviedri dominēja, izdarīja gandrīz trīsreiz vairāk metienu pa vārtiem (41:15), taču spēja gūt tikai vienus vārtus. Palika neizmantotas arī visas vairākuma iespējas.

Pusfinālā Latvija sestdien Tamperē plkst.14.20 tiksies ar Kanādu, bet plkst.18.20 ASV spēlēs ar Vāciju.

Lai šo spēli noskatītos, daļa Latvijas hokeja fanu jau pošas ceļā uz Somiju. Tikmēr Rīgā hokeja čempionāta fanu zona pārceļas uz Doma laukumu un Esplanādi, kur būs izvietoti lielie ekrāni. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti
A grupa Punkti
ASV
ASV
20
Zviedrija
Zviedrija
18
Somija
Somija
16
Vācija
Vācija
12
Dānija
Dānija
8
Francija
Francija
4
Austrija
Austrija
3
Ungārija
Ungārija
3
B grupa Punkti
Šveice
Šveice
19
Kanāda
Kanāda
15
Latvija
Latvija
13
Čehija
Čehija
13
Slovākija
Slovākija
11
Kazahstāna
Kazahstāna
7
Norvēģija
Norvēģija
6
Slovēnija
Slovēnija
0

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti