Tirdzniecībā nonāks neizpirktās biļetes uz Dziesmu un deju svētku pasākumiem

Pirmdien, 12. jūnijā, publiskajā tirdzniecībā nonāks iepriekšējā rezervācijā neizpirktās biļetes uz XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku maksas pasākumiem. Biļešu tirdzniecību nodrošina "Biļešu Paradīze", informēja Latvijas Nacionālais kultūras centrs.

Kopējais biļešu skaits uz svētku pasākumiem ir 174 000 biļešu. No 12. jūnija pulksten 10.00 publiskajā tirdzniecībā būs pieejamas biļetes uz koru lielkoncertu "Tīrums. Dziesmas ceļš" un tā ģenerālmēģinājumu, uz noslēguma koncertu "Kopā Augšup" un tā ģenerālmēģinājumu (teju 2000 biļešu kopā), uz deju lieluzvedumu "Mūžīgais dzinējs" (vairāk nekā 1000 biļešu kopā), deju lielkoncertu "Balts" (vairāk nekā 700 biļešu uz katru koncertu) u.c. maksas pasākumiem.

10% atlaide tiks piemērota Latvijas Goda ģimenes apliecības īpašniekiem, personām ar I, II vai III invaliditātes grupu, uzrādot atbilstošu apliecību, un politiski represētajām personām, uzrādot atbilstošu apliecību.

Vienā pirkuma reizē uz vienu pasākumu varēs iegādāties ne vairāk kā četras biļetes. Kopīgais vienā pirkumā nopērkamo biļešu skaits – 20.

No 12. jūnija ikvienam interesentam būs iespēja iegādāties biļetes arī uz tautas lietišķās mākslas izstādi "Mēs", kas no 1. jūlija līdz 30. jūlijam būs skatāma Sporta ielā 2. Ieejas biļeti iegādāties varēs arī pie ieejas izstādē. Svētku dalībniekiem svētku nedēļā izstādi iespējams apmeklēt bez maksas.

Bezmaksas koncertu ieejas kartes

No 12. jūnija gan internetā, gan kasēs būs iespēja izņemt XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku bezmaksas pasākumu, kas notiek slēgtās telpās, ieejas kartes. Interesentiem tiek piedāvāta iespēja bez maksas apmeklēt:

  • deju kolektīvu finālkonkursu 17. jūnijā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā (2 ieejas karšu limits personai),
  • senioru kolektīvu koncertu "Klusums reiz par tautu tapa" 3. jūlijā Rīgas Cirkā,
  • amatierteātru izrādēm M. Čehova Rīgas krievu teātrī 6. un 7. jūlijā.

Savukārt svētku bezmaksas koncertos, kas notiks baznīcās (pūtēju orķestru koncerti, mazākumtautību garīgās mūzikas koncerts) ieeja būs ar bezmaksas ieejas kartēm, ko varēs saņemt pie ieejas koncertā.

KONTEKSTS:

XXVII Vispārējie latviešu Dziesmu un XVII Deju svētki Rīgu pieskandinās no 2023. gada 30. jūnija līdz 9. jūlijam, to galvenais akcents būs Dziesmusvētku tradīcijas 150 gadu jubileja. Svētkus organizē Latvijas  Nacionālais kultūras centrs, kas ir Kultūras ministrijas padotībā esošā valsts iestāde.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti