Viens no «Dizaina pastaigas» pieturpunktiem – izglītība. Notiks seminārs par mācību procesa izaicinājumiem pandēmijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

1. oktobrī Rīgā norisināsies "Dizaina pastaiga". Tā ir pērn aizsākta tradīcija, kuras ietvaros vienas dienas garumā pastaigas pieturpunktos tās dalībniekus sagaidīs dizaineri un nozares pārstāvji, lai stāstītu par savu radošo darbu un vidi. Šogad viens no pieturpunktiem veltīts izglītības jomai un tās izaicinājumiem pandēmijas laikā, piedāvājot semināru “Mācību procesa dizains Covid pasaulē”, informēja rīkotāji.

"Dizaina pastaigas" mērķis šogad ir sniegt praktiskus piemērus un priekšlikumus, kā publiskas vietas padarīt epidemioloģiski drošas. "Dizaina pastaigas" ietvaros būs iespēja apmeklēt divas eksperimentālas darbnīcas un kopā piecus pieturpunktus, kuros speciālisti dalīsies savā pieredzē par publiskās vides pielāgošanu pandēmijas laika noteikumiem.

Viena no piecām “Dizaina pastaigas: Laikmeta izaicinājumi” apskatītajām tēmām ir izglītība.

"2020. gads parādīja, ka vajadzības gadījumā izglītības nozare spēj ātri reaģēt un pielāgoties ārkārtas situācijai.

Vēl vairāk – tieši pateicoties pandēmijai, tika īstenots labs grūdiens digitālo prasmju un mācīšanās pieredzes paplašināšanā. Jaunā pasaule pieprasa spēju turpināt darbu augstas nenoteiktības apstākļos, tāpēc zināšanas par to, kā domāt par skolotājam un skolēniem ērtu mācību procesu, integrējot metodes, telpu un tehnoloģijas, kļuvušas svarīgākas nekā jebkad agrāk," norādīja pasākuma rīkotāji.

Seminārs “Mācību procesa dizains Covid pasaulē” norisināsies "Lielvārda" Kompetences centrā, Baznīcas ielā 20/22, un to vadīs izglītības uzņēmuma “Lielvārds” vadītājs Andris Gribusts.

Pasākums paredzēts personām, kas ir vakcinētas pret Covid-19 vai to pārslimojušas. Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda derīgs Covid-19 sertifikāts, kas apliecina, ka apmeklētājs (tai skaitā bērns) ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti