VIDEO: Diskusija «Latvijas dizaina scenāriji»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Noslēdzies trīs gadu periods Latvijas Dizaina gada balvai, kuras iniciators ir Kultūras ministrija un lielais partneris vadošais informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmums ''Accenture'', vienojoties kopējam darbam par Latvijas dizaina attīstību, izcilību identificēšanu un popularizēšanu, lai veidotu pieprasījumu pēc izciliem dizaina risinājumiem.

Noslēdzot ''Latvijas Dizaina gada balvu 2019'', norisinās saruna “Latvijas dizaina scenāriji”, kurā piedalās Latvijas dizaina nozares pārstāvji, lai dalītos esošajā un Latvijas dizaina nākotnes redzējumā, vēstīja balvas pārstāvji.

Diskusijā piedalās:

  • Maksims Jegorovs, “Accenture Latvia” vadītājs 
  • Holgers Elers, dizainers H2E, Latvijas Mākslas akadēmijas profesors, Latvijas Dizaina gada balvas organizators
  • Inese Baranovska, Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeja vadītāja
  • Una Rozenbauma, “Latvijas Dizaina gada balvas 2019” pirmās vietas ieguvēja
  • Uldis Zariņš, Kultūras ministrijas valsts sekretāres vietnieks kultūrpolitikas jautājumos 

Latvijas Dizaina gada balva ir ikgadējs, nacionālas nozīmes apbalvojums dizainā, kura mērķis ir apzināt un popularizēt Latvijas dizaineru labākos sniegumus un veicināt nozares augstvērtīgu attīstību. Latvijas Dizaina gada balvas iniciators ir Latvijas Kultūras ministrija, organizē dizaina birojs H2E sadarbībā ar Latvijas Nacionālo mākslas muzeju un Latvijas Mākslas akadēmiju.  Balvas lielais partneris ir viens no vadošajiem IT uzņēmumiem Latvijā un pasaulē ''Accenture''. Latvijas Dizaina gada balvas atbalstītāji: Live Riga, Origo, Magnum NT, SkyNet, Neiburgs, Picture Agency, JCDecaux, Antalis, Arctic Paper, Valmiermuiža, Kalve Coffee Roastery, Image House, Trentini, Nīderlandes vēstniecība. Informatīvie atbalstītāji: žurnāls ''Deko'', LSM, ''IR'', ''Fold'', ''Pastaiga'', būvlaukums.lv, Arterritory.com.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti