Rīgā ar dažādiem pasākumiem atzīmēs Arhitektūras nedēļu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Rīgā ar dažādiem pasākumiem atzīmēs Arhitektūras nedēļu. Tās ietvaros, kā ik gadu, svinīgā ceremonijā tiks novērtēti pēdējā gada sasniegumi arhitektūrā, savukārt ar dažādām ekspertu lekcijām un diskusijām rosinās sarunu par funkcionālu un harmonisku vidi. Arī Arhitektūras gada balvas izvirzītā tēma šogad ir "Līdzsvars".

“Pirmdien plkst. 12. mēs atklāsim Latvijas Arhitektūras gada balvas nominantu darbu izstādi, un tā atradīsies pie Latvijas Nacionālā mākslas muzeja līdz pat Muzeju naktij, kurā arī būs iespēja vēl izstādi apskatīt,” ar pasākumu plānu iepazīstināja Latvijas Arhitektu savienības valdes priekšsēdētāja Māra Vaivode.

Sākas Arhitektūras nedēļa
00:00 / 00:29
Lejuplādēt

Vaivode arī pastāstīja, ka otrdien plkst. 19.00 kinoteātrī “K. Suns” norisināsies kinolekcija par pilsētu un telpu Aloiza Brenča filmās, savukārt trešdien gaidāma diskusija par arhitektūru, tās nosaukums ir “Līdzsvars: centra gravitācijas spēks.” Bet jau piektdien, 17. maijā,  plkst. 19.00 notiks Latvijas Arhitektūras balvas pasniegšanas ceremonija Rīgas cirka telpās.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti