Noskaidroti dizaina gada balvas laureāti

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Sestdien, 3.oktobrī, Ķīpsalas starptautiskajā izstāžu centrā notika “Gada balvas dizainā 2015” pasniegšanas ceremonija.

Balvas tika pasniegtas sešās dizaina – interjera, vides, grafiskā, rūpnieciskā, modes un foto dizaina kategorijās un tematisko konkursu laureātiem. Sumināti arī “Skolu gada balvas dizainā 2015” uzvarētāji.

Gada balvu interjera dizainā saņēma Santa Meikulāne par projektu "Nelleulla", vides dizainā - izstādes "Vizionārās struktūras. No Johansona līdz Johansonam” veidotāji - arhitektu birojs "Gaiss" un "Rijada", rūpnieciskajā dizainā - "Erlands" par projektu "Aste", modes un tekstila dizainā - Ingūna Levša par projektu "Mežs", foto dizainā - Jūlija Prohorenkova par "Grown", grafiskajā dizainā - Verners Timoško un Ieva Riekstiņa par RTU Inženierzinātņu vidusskolas zīmola izstrādi.

Tematiskajā konkursā “Kvalitatīvs vispraktiskāk izmantojamais izstrādājums” “Live Riga” balva tika Agnesei Bulei par “Latviešu sapņa mandalām”, bet konkursā “Veltei piemērojamais vai personalizējams dizaina izstrādājums” un “Latvijas valsti un latviskumu apliecinošākais dizaina izstrādājums” triumfēja Aurēlijas Rancānes “Maskas”.

Pilns laureātu saraksts Latvijas Dizaineru savienības mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti