Rīta Panorāma

Biežāk uzdotie jautājumi un atbildes par Covid sertifikātiem

Rīta Panorāma

Riannai pasniedz nacionālās varones titulu Barbadosā

"Louis Vuitton" skate ASV mirušā Ablo piemiņai

«Louis Vuitton» jaunākā skate – mirušā dizainera Ablo piemiņai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Amerikas Savienoto Valstu pilsētā Maiami notikusi ilgi gatavotā franču modes nama "Louis Vuitton" tērpu skate. Diemžēl pasākums noritēja skumjā noskaņā, jo pirms dažām dienām mūžībā aizgāja viena no kompānijas sejām – talantīgais Ganas imigrantu ģimenē dzimušais vīriešu tērpu dizainers Virgils Ablo.

Ablo mūžībā aizgāja svētdien pēc divus gadus ilgas cīņas ar ārkārtīgi reta veida audzēju.

Modes pazinēju atmiņās viņš paliks kā mākslinieks, kurš pārkāpa robežas, pateicoties savai bērnišķīgajai zinātkārei un vēlmei radīt rotaļīguma sajūtu. Viņš spēja augstajā modē ienest ielu apģērba elementus, tāpēc slavenais modes nams pirms vairākiem gadiem piedāvāja viņam kļūt par māksliniecisko direktoru. Arī pēdējā viņa kolekcija ir ļoti eklektiska, un tajā  pārstāvēts visu krāsu spektrs.

Pat profesionālie modes apskatnieki nespēja formulēt vienotu vadmotīvu un ieteica vienkārši baudīt mākslinieka darbu visā tā daudzveidībā. Apģērbs bija kā pats Ablo – rotaļīgs, krāsains un dzīvs, tiesa, tas nespēja kliedēt skumjo noskaņu. Klātesošie, tai skaitā daudzas slavenības, skates laikā bija klusi, bet aplausi beigās bija neveikli, kas spilgti simbolizēja sāpīgo zaudējumu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti