Lielās intereses dēļ pagarina informācijas dizainam veltīto izstādi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Latvijas Mākslas akadēmijā (LMA) apskatāmā ekspozīcija "Informācija" apmeklētājiem būs pieejama līdz 18. aprīlim. Šāds lēmums pieņemts, ņemot vērā apmeklētāju lielo interesi - no 6. līdz 18. martam ekspozīciju apmeklējuši vairāk kā 1800 interesentu, lsm.lv pavēstīja izstādes rīkotāji.

Jau vēstīts, ka izstāde „Informācija” veltīta Latvijas grafikas dizaina dažādiem aspektiem produktos, pakalpojumos un procesos. Tā ir Latvijas dizaina ekspozīciju cikla „Dizaina manifestācija” trešā izstāde.

Ekspozīcija „Informācija” ir veltīta informācijas dizaina dažādiem aspektiem – iepakojumam un informācijai uz tā, identitātēm, grāmatu grafikai, publikāciju dizainam, navigācijas dizainam, infografikām, digitālajiem rīkiem, e-pakalpojumiem un interaktīviem un digitāliem risinājumiem – interneta vietnēs, platformās, vides objektos un zīmolu kampaņās u.t.t. Izstādīto darbu kopums ir tikai neliela daļa no izciliem Latvijas dizaineru radītiem darbiem, kurus vieno kvalitāte, atbildība, cieņa, zinātkāre un kaislība pret grafikas dizainu, norāda izstādes veidotāji.

Pirmo „Dizaina manifestācijas” izstādi „Reputācija” atklāja janvārī Gaismas pilī un tā turpināsies līdz augusta beigām. Savukārt otrā – „Humanizācijas” skatāma vēl līdz 29.martam Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā. 

Dizaina ekspozīciju ciklu "Dizaina manifestācija" veido izstādes un notikumi, kas ir veltīti kādai dizaina šķautnei un esošās situācijas dizaina jomā manifestācijai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti