Latviešu interneta dizaina rīks «FROONT» plāno iekarot Ameriku

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Latvijas jauno uzņēmēju komandas "FROONT" piedāvājums ir pasaulē jauns responsīvs mājas lapu dizaina rīks, kas domāts tieši interneta mājas lapu dizaineriem, nevis programmētājiem. Uzņēmumam jau šobrīd ir 50 tūkstoši lietotāju, galvenokārt Amerikā, bet mērķis nākamajā gadā ir sasniegt miljonu lietotāju.

Viena no uzņēmuma dibinātājām Anna Andersone Latvijas Radio raidījumā "Pats sev priekšnieks" pastāstīja, ka uzņēmuma misija ir atvieglot visu WEB dizaina procesu un palīdzēt pēc iespējas vairāk dizaineriem visā pasaulē.

"Tas ir domāts tieši dizaineriem. Tiem, kas ikdienā veido dizainu internetā. Un tā ir  platforma, kurā būs bezgalīgas iespējas atrast aizmetņus jeb izvēlēties jau gatavus izkārtojumus un izmantot tos kā sākumu interneta dizainam, līdz ar to samazināt laiku, kas ir nepieciešams, lai izveidotu dizainu," stāsta Anna.

No citiem "tamplate" servisiem šis uzņēmums atšķiras ar to, ka šeit veidni var paņemt kā sākumpunktu, bet to var arī pilnībā izmanīt un izjaukt.

Cena gan šim pakalpojumam nav zema, tomēr Anna atzīst, ka projekta pievienotā vērtība to atsver.

"Cena ir diezgan augsta, bet mēs ticam, ka tā pievienotā vērtība mums ir ļoti liela it īpaši tāpēc, ka tur būs visa pieminētā platforma," stāsta Anna un atzīst, ka šobrīd lielākā bāze ir bezmaksas lietotāji, jo pagaidām arī šis ir vienīgais šāda veida bezmaksas rīks.

"Pagaidām mums ir 50 tūkstoši lietotāju, mūsu galvenais tirgus ir Amerika un tas arī ir tirgus, uz ko mēs sākotnēji fokusējamies. Mūsu rīks ir angļu valodā un mēs to arī paturēsim šajā valodā. Interneta lapu dizainā Amerika ir pasaules līderis un visi tam seko. Tur arī ir visi slavenākie šīs jomas dizaineri. Tā kā mēs esam rīks profesionāļiem, tad mūsu stratēģija ir iet caur viedokļu līderiem. Mūsu mērķis ir iegūt šos spēcīgos lietotājus mūsu tīklā un tad viņi neizbēgami atvedīs pie mums visu lielo masu,” atklāj uzņēmēja.

Anna atzina, ka uzņēmuma mērķis ir sasniegt miljonu lietotāju nākamajā gadā un ļoti lielai daļai no tā ir jābūt Amerikas tirgū.

„Tas, kurā brīdī mēs atvērsim Amerikā uzņēmumu un veidosim tur komandu, šobrīd vēl nav konkrēti nofiksēts, bet šī gada laikā tas noteikti notiks,” atklāj Anna.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Viss raidījuma "Pats sev priekšnieks" ieraksts par Latvijas uzņēmēju izstrādāto piedāvājumu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti