Kultūras ministrija izsludina iepirkumu par Latvijas laikmetīgā dizaina izstādes rīkošanu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Kultūras ministrija izsludinājusi iepirkumu par "Latvijas laikmetīgā dizaina izstādes idejas koncepciju un realizāciju Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē ietvaros 2015.gadā".

Iepirkumā tiks izvēlēts pretendents, kas nodrošinās Latvijas laikmetīgā dizaina izstādes idejas koncepcijas izstrādi un realizāciju. Izstādē iecerēts parādīt labākos Latvijas laikmetīgā dizaina piemērus sasaistē ar Latvijas "Dizaina stratēģiju 2014-2020" un plānoto kultūras programmu, kas paredzēta Latvijas prezidentūrā Eiropas Savienības Padomē 2015.gadā.

Izstāde konceptuāli tiks veidota kā vienojoša platforma, kur kontekstā ar izstādes ekspozīcijām norisināsies ar dizaina tematiku saistīti, viens otru papildinoši pasākumi. Latvijas laikmetīgā dizaina izstāde saistīsies ar Kultūras ministrijas organizēto radošo industriju konferenci Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē, kā arī iekļausies Radošās darbības nedēļas "Radi!2015" pasākumu programmā.

Vienotais izstādes projekts ietvers trīs tematiski saistītas ekspozīcijas Rīgā 2015.gada pirmajā pusgadā, savukārt otrajā pusgadā - vismaz vienu pielāgotu izstādi kādā no Latvijas reģioniem. Kultūras ministrija ir nodrošinājusi trīs izstāžu vietas - Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeja un Latvijas Mākslas akadēmijas izstāžu zāles, kā arī Latvijas Nacionālās bibliotēkas pirmā stāva ātriju.

Pretendenti var iesniegt savus piedāvājumus ne vēlāk kā līdz šī gada 4.septembra plkst. 11. Ar iepirkuma nolikumu var iepazīties Kultūras ministrijā Rīgā un Kultūras ministrijas mājas lapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti