Ķīpsalā norisināsies mēbeļu un dizaina izstāde «Baltic Furniture»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Piektdien, 2.oktobrī, Ķīpsalā sāksies ikgadējā starptautiskā mēbeļu un interjera izstāde "Baltic Furniture 2015", kurā piedalīsies vismaz 120 uzņēmumi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Vācijas, Somijas, Zviedrijas, Dānijas un citām valstīm. Izstāde ilgs līdz svētdienai, 4.oktobrim.

Izstāde ir gada nozīmīgākais notikums, kad Baltijas mēbeļu ražotāji satiekas ar Eiropas un citu valstu mēbeļu iepircējiem.

"Salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, šogad izstādē redzēsim jaunus mēbeļu ražotājus un tirgotājus, bet būs arī iecienīti zīmoli, tādi kā "Wenden Furniture", "Bolderāja Serviss", "Troja", "Feidi", "Tempur" un citi. Daudz mēbeļu gan tiek tirgots internetā," norāda izstādes projekta vadītājs Edgars Skara.

Izstādē piedalīsies vairāk nekā 120 Baltijas uzņēmumu, kas prezentēs mīkstās un ādas mēbeles, korpusa mēbeles, mēbeļu komplektus, iebūvējamās mēbeles, kā arī modernus gaismas risinājumus un interjera priekšmetus mājoklim un birojam.

Izstādē būs apskatāmas virtuves mēbeļu kolekcijas, dizaina mēbeles un aksesuāri pārējām mājokļa telpām, plašs aprīkojums birojiem, kā arī daudzpusīgas dārza mēbeļu kolekcijas. Interesentiem būs iespēja iepazīties ne tikai ar jaunākajām mēbeļu kolekcijām, bet arī tendencēm mēbeļu furnitūras jomā.

Vienlaikus Ķīpsalā notiks Rīgas starptautiskā dizaina izstāde "Design Isle 2015", kurā Baltijas dizaineri prezentēs oriģinālas mēbeles, interjera un grafiskā dizaina darbus, modes aksesuārus un dzīvesstila produktus. Tāpat izstādes laikā tiks pasniegta "Gada balva dizainā 2015" sešās kategorijās.

Izstādi rīko starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT1 sadarbībā ar asociāciju "Latvijas mēbeles" un Latvijas Dizaineru savienību.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti